Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL Familia Reghecampf a preluat o formaţie din Liga 1. EXCLUSIV Prima reacţie de la Anamaria Prodan: ”Ştiu să fac chestia asta şi ştiu s-o fac bine”

OFICIAL Familia Reghecampf a preluat o formaţie din Liga 1. EXCLUSIV Prima reacţie de la Anamaria Prodan: ”Ştiu să fac chestia asta şi ştiu s-o fac bine”

Superliga

Comentarii

FC Hermannstadt anunţă că familia Reghecampf se va implica activ, atât la nivel de organizare, cât şi la nivel administrativ.

”Venim cu informaţii de ultimă oră şi veşti bune pentru tot ce înseamnă AFC Hermannstadt şi fotbalul sibian! Cu puţine momente în urmă, finanţatorii FCH au ajuns la o înţelegere cu familia Reghecampf, care se va implica în clubul nostru atât pe plan financiar, cât şi pe plan sportiv. FCH intră astfel într-o nouă etapă la nivel de organizare administrativă, în care se anunţă investiţii importante pe termen lung.

Avem acum un suflu nou, care dă un plus valoric clubului! Ne bucură prezenţa doamnei Anamaria Prodan Reghecampf în calitate de investitor în proiectul nostru” se arată într-un comunicat de presă al clubului FC Hermannstadt.

Anamaria Prodan a comentat astăzi, în exclusivitate pentru Telekom Sport, varianta preluării formaţiei FC Hermannstadt: ”E o idee veche de-a mea şi aş încerca-o, sinceră să fiu. Adică mă gândesc că pot să fac business-ul ăsta. Am condus la rândul meu două cluburi, trei, ştiu să fac chestia asta şi ştiu s-o fac bine. Şi o fac şi cu patimă, şi cu dragoste şi am un avantaj foarte mare, pentru că am fost de ambele baricade, şi ca preşedinte sau conducător, şi pe partea de manager, să-mi apăr jucătorii. Când lucrezi pe banii tăi e mai greu, dar o să încerc, o să încerc şi chestia asta. Discutăm, sunt foarte bună prietenă cu patronul echipei, nu este 100%, dar sunt discuţii. Cel mai important este să reziste acum în Liga 1, pentru că este un moment dificil al echipei, din toate punctele de vedere, şi acolo este un oraş minunat, un public minunat, ceea ce te ajută. O istorie şi asta ajută foarte mult” a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare