Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL Fanii revin pe stadioane în Spania. Anunţul autorităţilor! Care dintre echipe se bucură pe final de sezon de prezenţa fanilor

OFICIAL Fanii revin pe stadioane în Spania. Anunţul autorităţilor! Care dintre echipe se bucură pe final de sezon de prezenţa fanilor

La Liga

Comentarii

Guvernul spaniol şi-a relaxat postura şi a anunţat că fanii pot reveni pe stadioanele primelor două ligi.

Vor fi spectatori pe stadioanele din Spania la ultimele două runde din prima divizie de fotbal, a doua divizie de fotbal şi prima ligă de baschet.

Anunţul autorităţilor vizează doar teritoriile care se află în prima fază, adică o incidenţă mai mică de 50 de cazuri. Capacitatea maximă admisă va fi de 30%, însă fanii vor putea accede pe stadioane folosind o mască de tip FFP2, iar distanţarea socială va fi obligatorie. De asemenea, fumatul şi mâncarea sunt strict interzise în incinta stadioanelor.

Astfel, comunităţile din Spania care vor putea găzdui meciuri şi cele din Valencia şi Galicia. Partidele Valencia - Eibar şi Villarreal - Sevilla ar putea beneficia astfel de prezenţa a maxim 5000 de spectatori. La fel şi în cazul partidelor din liga a doua dintre Castellon şi Ponferradina sau Lugo şi Mirandes. Ultimul meci care a avut fani în La Liga a fost partida dintre Real Betis şi Real Madrid. Barca şi Atletico Madrid nu vor beneficia de prezenţa fanilor în acest an.

Afla mai multe despre: fanistadioane 

viewscnt
Articole similare