Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Farul i-a luat faţa Rapidului! Fotbalistul cu cele mai multe driblinguri reuşite din Liga I a semnat cu echipa lui Gică Hagi

OFICIAL | Farul i-a luat faţa Rapidului! Fotbalistul cu cele mai multe driblinguri reuşite din Liga I a semnat cu echipa lui Gică Hagi

Farul Constanța

Comentarii

Michael Omoh a semnat oficial cu Farul, a anunţat clubul constănţean, miercuri dimineaţa.

După ce de abia îşi reziliase contractul cu Academica Clinceni, Michael Omoh a semnat cu o nouă echipă la nici o zi după.

Statistic, nigerianul a reuşit să efectueze 67,9% dintre dribling-urile încercate, al 12-lea cel mai bun procent din întreaga Europa.

La o mică distanţă în urma sa se află Ştefan Baiaram, cu 67,5%, în timp ce Damien Dussaut completează cu podiumul, cu doar 60% însă.

După ce se zvonea că este dorit insistent de Rapid şi că are să semneze cu formaţia lui Mihai Iosif, Michael Omoh a ales o altă candidată la play-off.

Farul i-a luat faţa Rapidului

Miercuri dimineaţa, Farul Cosntanţa a anunţat transferul nigerianului, pe site-ul oficial.

Jucătorul Michael Omoh va evolua din această iarnă la clubul Farul Constanţa. Contractul dintre părţi va fi pentru o parioadă de un an şi şase luni.

În vârstă de 30 de ani, nigerianul Omoh evoluează ca mijlocaş stânga sau aripă stânga şi în luna decembrie a anului trecut s-a clasat pe primul loc în clasamentul celor mai buni dribleuri din Liga 1 conform studiului realizat de CIES Football Observatory.

În cariera sa a mai evoluat în campionatul Suediei pentru Ostersund, Orebro sau Mjallby, în Israel pentru Hapoel Kfar Saba şi Maccabi Ahi Nazareth, dar şi în campionatul României pentru Politehnica Iaşi (ianuarie - august 2020) şi Academica Clinceni (iulie - decembrie 2021).

Bine ai venit, Michael, şi mult succes în tricoul echipei noastre!”, se arată în comunicatul postat de Farul.

Pe lângă Omoh, mai mulţi jucători de bază de la Clinceni şi-au reziliat înţelegeriile şi şi-au găsit sau sunt în căutarea a noi angajamente.

Fostul căpitan al Academicii, Răzvan Patriche, a fost anunţat ieri de Iuliu Mureşan ca noul jucător al lui Dinamo, în timp ce şi Paul Pîrvulescu, Lucian Filip sau Florin Gardoş ar putea fi disponibili liberi de contract.

Afla mai multe despre: michael omoh 

viewscnt
Articole similare