Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC Barcelona a vândut un jucător în Premier League. Ce sumă de transfer au achitat englezii

OFICIAL | FC Barcelona a vândut un jucător în Premier League. Ce sumă de transfer au achitat engleziigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a vândut un jucător în Premier League. Este vorba despre Junior Firpo, un fundaş stânga de 24 de ani care a fost transferat de Leeds United.

În cursă pentru a-şi îmbunătăţi finanţele, FC Barcelona a anunţat oficial că a vândut un jucător la Leeds United, Junior Firpo. Suma de transfer nu este impresionantă, dar ajută clubul, în contextul în care situaţia financiară a FC Barcelonei este sub orice critică.

Junior Firpo fusese cumpărat de la Betis, în vara lui 2019, contra sumei de 18 milioane de euro. În tot acest timp n-a reuşit să-i facă o concurenţă serioasă lui Jordi Alba şi acum îşi va continua cariera în Premier League.

Barcelona a anunţat oficial că l-a vândut pe Junior Firpo în Premier League, la Leeds United

Fundaş stânga de meserie, Junior Firpo a fost transferat de FC Barcelona în august 2019, cu scopul de a-l înlocui pe Jordi Alba. Însă fundaşul spaniol n-a reuşit să se impună şi a adunat în total 41 de prezenţe pentru echipa de pe Camp Nou.

Cum Ronald Koeman i-a transmis că în continuare nu va primi prea multă încredere, Junior Firpo a căutat să-şi continue cariera la o altă echipă. În primă fază s-au arătat interesate Inter Milano şi AC Milan, însă negocierile nu s-au încheiat cu succes. Mai ales că italienii doreau un împrumut cu clauză de obligativitate pentru un transfer definitiv, în vreme ce FC Barcelona are nevoie urgentă de bani.

În cele din urmă s-au arătat interesaţi şi cei de la Leeds United, acolo unde a fost dorit cu insistenţă Marcelo Bielsa, cel care îl consideră un fundaş stânga plin de calităţi. Negocierile au început în urmă cu aproximativ 3 săptămâni şi s-au încheiat marţi.

FC Barcelona a anunţat astfel oficial că l-a vândut pe Junior Firpo la Leeds United şi presa din Spania scrie că suma de transfer este de 15 milioane de euro. De asemenea, catalanii au păstrat şi 20% dintr-o eventuală revânzare.

Afla mai multe despre: junior firpo 

viewscnt
Articole similare