Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC Barcelona l-a transferat pe ”noul Cristiano Ronaldo”. Catalanii i-au pus clauză de reziliere de 500 de milioane de euro

OFICIAL | FC Barcelona l-a transferat pe ”noul Cristiano Ronaldo”. Catalanii i-au pus clauză de reziliere de 500 de milioane de euro

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona, surpriză pe piaţa transferurilor! Catalanii caută cu disperare un atacant cu care să-l înlocuiască pe accidentatul Luis Suarez (32 de ani), dar până să găsească a rezolt alt transfer. Formaţia de pe Camp Nou a semnat un contract de primă opţiune pentru transferul lui Francisco Trincao (20 de ani), "noul Cristiano Ronaldo", aşa cum este cunoscut în Portugalia.

UPDATE: FC Barcelona a anunţat oficial transferul lui Trincao. Catalanii au plătit 31 de milioane de euro şi i-au pus jucătorului o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro. Jucătorul va trece în vară pe Camp Nou.


Sport, ziarul de casă al Barcelonei, scrie despre mutarea pe care a făcut-o clubul catalan. Francisco Trincao joacă la Braga, în Portualia, iar trupa blaugrana s-a înţeles cu lusitanii în contul transferului lui Abel Ruiz. Atacantul a plecat de la FC Barcelona la Braga. Mutarea a fost realizată cu 48 de ore înainte de finalul perioadei de transferuri din marile campionate europene.

Prestaţiile lui Trincao de la Cupa Mondial U20, alături de naţionala Portugaliei, i-au adus acestuia porecla de "noul Cristiano Ronaldo". Tricano era şi pe lista lui Juventus, care era gata să plătească 15 milioane de euro pentru a-l avea pe tânărul portughez. Totuşi, Barcelona a reuşit să semneze un acord de primă opţiune în cazul unui transfer, asigurându-şi astfel serviciile lui Francisco Trincao dacă vor dori.

Barcelona va plăti 20 de milioane de euro în schimbul transferului lui Francisco Trincao. Fotbalistul a marcat două goluri în 11 meciuri jucate la Braga în acest sezon. Trincao poate juca pe toate poziţiile din atac.

Afla mai multe despre: francisco trincaofc barcelona 

viewscnt
Articole similare