Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC Rapid a făcut un transfer senzaţional pentru Liga a 3-a: lituanianul Matulevicius!

OFICIAL | FC Rapid a făcut un transfer senzaţional pentru Liga a 3-a: lituanianul Matulevicius!

Fotbal intern

Comentarii

UPDATE 15:27 | FC Rapid a anunţat pe site-ul oficial transferul lituanianului Deivydas Matulevicius

Atacantul de 29 de ani a semnat cu Rapid un contract pe trei ani şi a făcut astăzi vizita medicală, la INMS, urmând a se alătura lotului giuleştean duminică, când va pleca în Turcia, locul unde se desfăşoară cel de-al doilea cantonament al verii.

Cu 33 de prezenţe în naţionala Lituaniei, şi cinci goluri marcate, Matulevicius a demonstrat că este jucătorul de care Rapid avea nevoie, un atacant foarte bun, puternic şi cu un simţ al golului foarte dezvoltat.

Ultimul meci al lui Matu la naţională datează din luna octombrie a anului trecut, atunci când a jucat împotriva Angliei, în Preliminariile Campionatului Mondial, meci pierdut de Lituania cu 1-0.


Rapid şi-a luat atacant de top pentru sezonul viitor. Gazeta Sporturilor anunţă că internaţionalul lituanian, Deivydas Matulevicius va juca din sezonul viitor sub Podul Grant. 

Lituanianul în vârstă de 29 de ani a mai jucat în România pentru Pandurii Târgu Jiu şi FC Botoşani, iar ultima dată a evoluat în Finlanda la KuPS.

Deivydas Matulevicius a marcat 27 de goluri la Pandurii Târgu Jiu şi alte 6 goluri la FC Botoşani, însă în Finlanda nu a avut o perioadă prea bună. Viitorul atacant al giuleştenilor are 33 de selecţii în naţionala Lituaniei, pentru care a marcat şi 5 goluri.
 

Afla mai multe despre: rapiddeivydas matulevicius 

viewscnt
Articole similare