Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficial: FC Sevilla a anunţat numele noului antrenor. Andaluzii vor să detroneze granzii Spaniei cu fostul antrenor al Realului

Oficial: FC Sevilla a anunţat numele noului antrenor. Andaluzii vor să detroneze granzii Spaniei cu fostul antrenor al Realuluigalerie foto
Comentarii

FC Sevilla va avea din sezonul viitor un nou antrenor. Anunţul ofical a fost făcut marţi dimineaţă, printr-un comunicat emis de clubul andaluz. Noul tehnician este Julen Lopetegui, care a semnat un contract pe trei sezoane.

După ce a terminat doar pe poziţia a şasea în sezonul recent încheiat, FC Sevilla a decis să se despartă de antrenorul Joaquín Caparrós. În locul său a fost instalat Julen Lopetegui, fostul selecţioner al naţionalei Spaniei şi fost antrenor la Real Madrid în prima parte a sezonului trecut. Tehnicianul basc era fără contract din luna noiembrie, când a fost demis de la Real din cauza rezultatelor slabe.

Lopetegui a fost alegerea directorului sportiv Monchi, revenit la echipă în luna aprilie, după un an şi jumătate în care s-a aflat în conducerea celor de la AS Roma.

Lopetegui a semnat un contract pe trei sezoane şi va fi prezentat oficial miercuri. Obiectivul său este să o ducă pe Sevilla pe podiumul din La Liga.

În vârstă de 52 de ani, tehnicianul basc a mai antrenat Real Madrid Castilla, naţionalele de tineret Under 19, Under 20 şi Under 21 ale Spaniei, FC Porto, Real Madrid şi naţionala Spaniei. Ca antrenor are în palmares două trofee de campion european cu naţionalele de juniori ale Spaniei - la Under-19 în 2012, respectiv la Under-21, în 2013.

În vara anului trecut, Lopetegui a fost implicat într-un scandal imens, după ce a fost demis de la conducerea naţionalei Spaniei, cu două zile înainte de debutul la Cupa Mondială. Decizia a fost luată după ce Lopetegui a anunţat chiar înaintea plecării spre Rusia că a semnat deja cu Real Madrid.

Afla mai multe despre: julen lopeteguifc sevillaantrenoroficialmonchi 

viewscnt
Articole similare