Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC U Craiova a anunţat numele noului antrenor cu care se vrea promovarea în Liga 1! Revenire importantă în Oltenia

OFICIAL | FC U Craiova a anunţat numele noului antrenor cu care se vrea promovarea în Liga 1! Revenire importantă în Oltenia

Liga 2

Comentarii

FC U Craiova şi-a ales noul antrenor, în drumul pentru promovarea în Liga 1. Adrian Mititelu şi conducerea au hotărât ca Ovidiu Stângă să fie tehnicianul echipei.

FC U Craiova a anunţat, oficial, care e noul antrenor al echipei

Fostul fotbalist important al Universităţii Craiova, Ovidiu Stângă, preia banca tehnică a echipei din Liga 2. El îl va înlocui pe Dan Vasilică, cel care a fost interimar. 

FC U Craiova a încheiat anul pe primul loc în Liga 2, cu 30 de puncte, la patru puncte în faţa echipelor de pe locul secund şi locul trei, ACS Viitorul Târgu Jiu şi Rapid Bucureşti. 

Stângă, care a făcut parte din lotul României la Campionatul Mondial din 1994, s-a despărţit, recent, de echipa feminină a celor de la PSV Eindhoven. 

"OVIDIU STÂNGĂ A SEMNAT CU FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948!

Iată că istoria ne pune în situaţia ca, după 15 ani, antrenorul Ştiinţei să devină tot Ovidiu Stangă, cel care a reuşit să obţină promovarea în Liga I în sezonul 2005-2006. 

Speram că divinitatea să fie la fel de generoasă cu noi ca acum 15 ani şi să putem promova în Liga I în anul ce urmează.

Multa bafta, Ovidiu!", a transmis clubul din Liga 2. 

Afla mai multe despre: fc u craiovaovidiu stangaantrenor fc u craiova 

viewscnt
Articole similare