Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC Voluntari are un nou antrenor. Bogdan Andone i-a preluat pe ilfoveni

OFICIAL | FC Voluntari are un nou antrenor. Bogdan Andone i-a preluat pe ilfoveni

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari şi-a pus antrenor chiar înainte de intrarea în noul an. Bogdan Andone a fost alesul conducerii ilfovene pentru a-i lua locul lui Mihai Teja, demis după ultima etapă din 2020.

Fostul antrenor de la FCSB şi Astra a semnat un contract pe un an şi jumătate cu FC Voluntari. Bogdan Andone îi preia pe ilfoveni de pe locul 13 în clasament, după o serie de şase meciuri fără victorie în finalul acestui an.

"FC Voluntari anunta ca a semnat un contract, pe o perioada de 1 an si jumatate, cu antrenorul Bogdan Andone.

Tehnicianul in varsta de 45 de ani ii va avea in componenta staff-ului sau pe Octavian Chihaia si Vasile Maftei in calitatea de antrenori secunzi, pe Eduard Stancioiu-antrenor cu portarii si pe Massimo Stalteri in functia de preparator fizic.

In cariera sa, antrenorul nascut la Aiud, a mai condus echipele: Olimpia Satu Mare, ASU Politehnica Timisoara, Metaloglobus Bucuresti, ACS Energeticianul, FCSB si Astra Giurgiu .

Bogdan Andone va sustine primul antrenament miercuri, 30 decembrie, de la ora 15:30 cand lotul echipei noastre se va reuni.

Clubul nostru ii ureaza "Bun venit!" si ii doreste mult succes la timona FC Voluntari!" , a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului FC Voluntari.

#FCV #CasaLiga1 #BogdanAndone OFICIAL  FC Voluntari anunta ca a semnat un contract,pe o perioada de 1 an si...

Publicată de FC Voluntari pe Marţi, 29 decembrie 2020

 

Afla mai multe despre: bogdan andone 

viewscnt
Articole similare