Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FCSB a cedat un fotbalist la un alt club din Liga 1! A fost prezentat la noua echipă după coşmarul cu Liberec şi câteva meciuri în campionat

OFICIAL | FCSB a cedat un fotbalist la un alt club din Liga 1! A fost prezentat la noua echipă după coşmarul cu Liberec şi câteva meciuri în campionat

FCSB

Comentarii

FCSB a început să împrumute jucătorii tineri, pe care s-a bazat mai puţin în acest sezon. Fundaşul central Ştefan Cană (20 de ani) a început sezonul la Farul, a continuat la FCSB şi îl va termina, probabil, la Poli Iaşi.

OFICIAL | FCSB a împrumutat un fotbalist la Poli Iaşi

Gigi Becali caută întăriri şi e aproape de a bate palma cu Denis Haruţ, de la FC Botoşani, dar doreşte şi un atacant, după ce Alexandru Buziuc şi Sergiu Buş nu au impresionat la FCSB. 

În tot acest timp, FCSB renunţă la alţi jucători. Vineri, Poli Iaşi a anunţat că l-a împrumutat pe fundaşul central Ştefan Cană, fotbalistul crescut de la 16 ani în baza din Berceni a clubului. 

Noul fotbalist al moldovenilor a început sezonul la Farul Constanţa, dar a fost chemat înapoi la FCSB, înaintea meciului din preliminariile Europa League, cu Slovan Liberec, atunci când echipa a fost lovită de COVID-19. 

Fundaşul central a fost titular cu Liberec şi a mai apucat să joace două meciuri în Liga 1 pentru FCSB. Ştefan Cană a fost deja prezentat la Poli Iaşi şi a oferit primele declaraţii: 

"El a venit în Copou sub formă de împrumut de la FCSB până la finalul campionatului. Ştefan Marian Cană s-a născut la data de 7 august 2000 în satul Heci, comuna Lespezi, judeţul Iaşi. A făcut junioratul la Liceul cu Program Sportiv din Iaşi sub îndrumarea profesorului Andrei Marian. A fost remarcat de oficialii FCSB încă de la vărsta de 16 ani. La seniori a jucat la Farul Constanţa, în liga secundă, iar în actualul sezon a bifat o prezenţă în preliminariile Europa League în tricoul FCSB-ului (0-2 cu Slovan Liberec) şi două jocuri în Liga I, printre care şi cel din Copou pierdut de bucureşteni cu 5-2", a transmis Poli Iaşi.  

 

Afla mai multe despre: stefan canafcsbstefan cana poli iasi 

viewscnt
Articole similare