Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FCSB a făcut un nou transfer: "Felicitări şi mult succes!" Prima poză cu fotbalistul în echipamentul "roş-albastru"

OFICIAL | FCSB a făcut un nou transfer: "Felicitări şi mult succes!" Prima poză cu fotbalistul în echipamentul "roş-albastru"galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali îşi continuă campania din ultimele sezoane şi investeşte în viitor. FCSB a realizat joi un nou transfer şi fotbalistul deja s-a pozat în echipamentul "roş-albastru".

FCSB, vicecampioana României, l-a transferat pe Dragoş Jişa (16 ani), un tânăr portar de la Sticla Arieşul Turda. Juniorul împlineşte 17 ani în luna mai şi a fost adus pentru a juca la echipa de tineret a "roş-albaştrilor". 

„Ceea ce ieri era doar un zvon, astăzi a devenit certitudine. Jisa Dragos este oficial jucătorul echipei FCSB! Felicitări şi mult succes!”, a scris Adrian Şomlea, fostul antrenor al fotbalistului, potrivit turdanews.net

Aceeaşi sursă notează că actele au fost semnate şi fotbalistul deja s-a alăturat cantonamentului "roş-albaştrilor". 

Pariul lui Gigi Becali. Portarul pentru care a plătit 400.000 de euro 

În 2017, Gigi Becali îl transfera pe "Messi al portarilor", aşa cum l-a numit chiar el pe Andrei Vlad, portar care venea de la U Craiova. Latifundiarul din Pipera s-a luptat mult pentru aducerea internaţionatului de tineret şi chiar l-a impus în echipă, în ciuda meciurilor mai slabe făcute de acesta. 

Totuşi, presiunea care a fost pusă pe Vlad s-a resimţit, iar goalkeeper-ul a gafat în repetate rânduri şi în meciuri importante pentru FCSB, cum ar fi partida cu Rapid Viena, din UEFA Europa League. 

Vlad este în acest moment rezerva lui Bălgrădean, dar a fost folosit titular la România U21 de Mirel Rădoi, la ultimele partide ale naţionalei de tineret. 

Afla mai multe despre: fcsbtransfer fcsb 

viewscnt
Articole similare