Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FCSB a mai renunţat la un jucător. Fotbalistul, prezentat la noua echipă

OFICIAL | FCSB a mai renunţat la un jucător. Fotbalistul, prezentat la noua echipă

FCSB

Comentarii

FCSB a trimis încă un jucător tânăr să capete experienţă în Liga 2. Este vorba despre Alexandru Pantea (17 ani), care a fost împrumutat la FC Hermannstadt.

FCSB a renunţat la încă un jucător! Alexandru Pantea, împrumutat la Hermannstadt

Hermannstadt a anunţat, pe contul oficial de Facebook, încoporarea lui Alexandru Pantea sub formă de împrumut de la FCSB. Fundaşul va juca alături de sibieni în Liga a 2-a.

"Alexandru Pantea este un fundaş lateral în vârstă de 17 ani, care a venit la A.F.C. Hermannstadt sub formă de împrumut de la FCSB. Acesta evoluează pe partea stângă a terenului, dar are un joc la fel de bun pe ambele picioare şi poate acoperi astfel şi partea dreaptă a defensivei. A evoluat până acum la F.C.S.B., unde a bifat 11 prezenţe în ultimele două sezoane, inclusiv 21 de minute într-un meci din preliminariile Europa League. Tânărul fundaş este internaţional România U19 şi este cotat la suma de 150.000 de euro pe siteurile de specialitate.

Alexandru Pantea s-a alăturat astăzi lotului FCH, aflat în cantonament în Slovenia, şi a intrat astfel în programul de pregătire pus la punct de antrenorul principal Marius Măldărăşanu & stafful său", se arătă într-un comunicat al sibienilor.

În sezonul trecut, Alexandru Pantea a jucat patru meciuri pentru echipa mare a FCSB.

Afla mai multe despre: alexandru panteaoficialhermannstadtliga 2fcsb 

viewscnt
Articole similare