Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FCSB a realizat al doilea transfer al iernii. ”Bine ai venit!”

OFICIAL | FCSB a realizat al doilea transfer al iernii. ”Bine ai venit!”

Superliga

Comentarii

FCSB a oficializat în decursul zilei de 24 decembrie transferul lui Luis Phelipe. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a vicecampioanei.

Bine ai venit, Luis Phelipe! FCSB anunţă transferul lui Luis Phelipe, jucător provenit de la FC Politehnica Iasi.

Atacantul în vârstă de 22 de ani se va alătura lotului condus de Elias Charalambous pe 8 ianuarie, când va efectua vizita medicală şi se va deplasa în cantonamentul de iarnă. Fotbalistul brazilian va purta tricoul cu numărul 19. Clubul nostru îi urează Bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!”, a notat FCSB pe Facebook.

Atacantul în vârstă de 22 de ani se va alătura lotului condus de Elias Charalambous în data de 8 ianuarie, când va efectua vizita medicală şi se va deplasa în cantonamentul de iarnă. Este al doilea transfer realizat de FCSB în această iarnă, după Baba Alhassan.

Fotbalistul brazilian va purta la FCSB tricoul cu numărul 19.

FCSB vrea să îşi ia ”under” de la FC Voluntari! A început deja demersurile pentru transferul lui Doru Andrei

Din informaţiile GSP, FCSB a făcut o ofertă pentru Doru Andrei, mijlocaşul ofensiv al clubului ilfovean.În vârstă de 20 de ani, Andrei ar putea reprezenta o soluţie pentru postul de ”under” în echipa vicecampioanei, capitol la care roş-albaştrii suferă teribil.

În acest sezon, fotbalistul crescut de Poli Timişoara a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din echipa lui Ilie Poenaru şi Marin Dună. În 22 de meciuri în Superligă, Doru Andrei două goluri şi a livrat două pase decisive.

Cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro, Doru Andrei face parte din lotul naţionalei U20 a României, pentru care a izbutit să marcheze un gol în luna septemberie, împotriva reprezentativei similare a Cehiei.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligăpoli iaşiluis phelipe 

viewscnt
Articole similare