Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FCSB are un nou portar. Gigi Becali a pus bani grei la bătaie pentru un fotbalist de viitor

OFICIAL | FCSB are un nou portar. Gigi Becali a pus bani grei la bătaie pentru un fotbalist de viitor

Fotbal

Comentarii

Poli Iaşi a anunţat, prin intermediul site-ului oficial al clubului, că a ajuns la o înţelegere cu Gigi Becali pentru transferul tânărului portar Ştefan Târnovanu (19 ani).

Târnovanu se va alătura lotului echipei patronate de Gigi Becali din vara anului 2020, până atunci el va continua să joace pentru Poli Iaşi.

"Politehnica Iaşi şi FCSB au ajuns la o înţelegere cu privire la transferul portarului Ştefan Târnovanu. Dat fiind faptul că fereastra de transferuri este momentan închisă, oficializarea tranzacţiei va avea loc în perioada de iarnă, Ştefan urmând să apere în continuare poarta Politehnicii până la sfârşitul actualului sezon (vara lui 2020)", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al moldovenilor. 

Ştefan Târnovanu, surprins de oferta venită de la FCSB

”Din ce ştiu, cluburile s-au înţeles, dacă nu vor apărea probleme voi semna. Ori în seara asta, ori mâine dimineaţă. Cel mai sigur mâine dimineaţă. A venit pe neaşteptate această ofertă. M-a chemat Ovidiu de la club (n.red. Ovidiu Postolache), vino că am o veste pentru tine. Am făcut duş, am mâncat şi mi-a spus că vrea să vorbească domnul preşedinte Ambrosie cu mine. Habar nu aveam. M-a întrebat la ce echipă aş vrea să joc, apoi mi-a spus că este o ofertă de la FCSB”, a declarat Ştefan Târnovanu pentru ProSport.

Afla mai multe despre: târnovanufc botosanifcsb,  

viewscnt
Articole similare