Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FCSB i-a prezentat pe Burlacu şi Mamut. Ce numere vor purta şi ce au declarat cei doi la semnarea contractelor cu roş-albaştrii

OFICIAL | FCSB i-a prezentat pe Burlacu şi Mamut. Ce numere vor purta şi ce au declarat cei doi la semnarea contractelor cu roş-albaştrii

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a prezentat alte două transferuri. Roş-albaştrii au bătut palma cu Andrei Burlacu şi cu Ivan Mamut, ambii veniţi de la Universitatea Craiova.

"Burlacu şi Mamut, la FCSB!

FCSB anunţă transferul atacanţilor Andrei Burlacu şi Ivan Mamut, de la Universitatea Craiova.

Cei doi au fost incluşi într-o schimb efectuat între cele două cluburi, în urma căruia Ionuţ Vînă a ajuns la formaţia olteană.

Burlacu va purta la FCSB tricoul cu numărul 20, în timp ce Mamut şi-a ales numărul 31.

”Sunt foarte fericit că am ajuns la acest club mare, care se luptă mereu pentru titlu. Sper să contribui la atingerea obiectivelor clubului şi să înscriu cât mai multe goluri. Voi face totul pentru a demonstra că pot oferi mai mult decât s-a văzut în jocul meu până acum. Voi munci la fiecare antrenament şi la fiecare meci cu acest gând în minte”, a declarat Ivan Mamut, în exclusivitate pentru www.fcsb.ro.

De asemenea, Andrei Burlacu a spus: ”Sunt bucuros să revin în prim-planul fotbalului românesc. Este şansa pe care o aşteptam şi voi face totul pentru a răsplăti încrederea primită. Sunt conştient că am mult de muncă pentru a ajunge din nou la nivel înalt. Îmi voi aştepta şansa şi sper să demonstrez că pot ajuta echipa”.

Clubul nostru le urează mult succes celor doi în tricoul roş-albastru!

De asemenea, FCSB îi mulţumeşte lui Ionuţ Vînă pentru contribuţie şi îi urează mult succes în carieră.

În altă ordine de idei, Cristian Dumitru a fost împrumutat la FC Argeş Piteşti până la finalul sezonului 2021-2022.

Andrei Burlacu este un atacant născut la 12 ianuarie 1997, în Botoşani. A început fotbalul la FC Botoşani, iar în 2014 a ajuns la Universitatea Craiova, echipă care l-a împrumutat la ACSM Politehnica Iaşi, Concordia Chiajna sau FC Chindia Târgovişte. Pentru Universitatea a adunat 54 de meciuri, 8 pase de gol şi 6 goluri, trecându-şi în palmares şi Cupa României în 2018.

Ivan Mamut este un atacant născut la 30 aprilie 1997, în Split, Croaţia. A început fotbalul la RNK Split, de unde a ajuns, la 15 ani, la Hajduk Split. A mai evoluat pentru NK Hrvace, Primorac 1929, Inter Zapresic sau NK Sesvete. A ajuns la Universitatea Craiova în octombrie 2020, reuşind să înscrie trei goluri pentru olteni în 26 de partide oficiale. Are în palmares Cupa României, obţinută în vara lui 2021 cu Universitatea" , se arată pe site-ul oficial al FCSB-ului.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare