Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FCSB l-a prezentat pe Tsoumou! Prima declaraţie a atacantului în tricoul roş-albastru: "Am semnat cu cel mai mare club din România"

OFICIAL | FCSB l-a prezentat pe Tsoumou! Prima declaraţie a atacantului în tricoul roş-albastru: "Am semnat cu cel mai mare club din România"

FCSB

Comentarii

FCSB a anunţat joi că a ajuns la un acord cu Juvhel Tsoumou pentru un contract valabil până la finalul sezonului 2019-2020, cu opţiune de prelungire pe încă un an.

Atacantul congolez născut pe 27 decembrie 1990 s-a pregătit alături de roş-albaştri în ultima săptămână şi va purta tricoul cu numărul 49, anunţă site-ul oficial al FCSB. 

”Sunt foarte fericit pentru că am semnat cu cel mai mare club din România. Ştiam echipa încă de pe vremea când evoluam în Bundesliga şi sper să am mult succes alături de echipă şi să câştigăm cât mai multe trofee. Mulţumesc mult conducerii clubului pentru încrederea pe care am primit-o şi, de asemenea, îi mulţumesc mult agentului meu, care mereu a crezut în mine”, a fost prima declaraţie a lui Tsoumou la noua echipă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#oficial #Tsoumou Bine ai venit, Juvhel Tsoumou! FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Juvhel Tsoumou pentru un contract valabil până la finalul sezonului 2019-2020, cu opţiune de prelungire pe încă un an. Atacantul congolez născut pe 27 decembrie 1990 s-a pregătit alături de roş-albaştri în ultima săptămână şi va purta tricoul cu numărul 49. Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru! Mai jos puteţi citi primele declaraţii ale lui Juvhel din postura de jucător al FCSB, în exclusivitate pentru www.fcsb.ro: ”Sunt foarte fericit pentru că am semnat cu cel mai mare club din România. Ştiam echipa încă de pe vremea când evoluam în Bundesliga şi sper să am mult succes alături de echipă şi să câştigăm cât mai multe trofee. Mulţumesc mult conducerii clubului pentru încrederea pe care am primit-o şi, de asemenea, îi mulţumesc mult agentului meu, care mereu a crezut în mine” JUVHEL TSOUMOU

A post shared by FCSB (@fcsbofficial) on

TSOUMOU A SEMNAT CU FCSB

Tsoumou s-a remarcat în Liga 1 la FC Hermannstadt, formaţie pentru care a marcat 8 goluri în 41 de meciuri oficiale.

În vârstă de 28 de ani, Tsoumou măsoară 1.88 m şi a mai trecut în cariera sa pe la Eintracht, Blackburn, Alemannia Aachen, Plymouth, Senica sau Ermis Aradippou. Pe vremea când evolua la Eintracht el a fost convocat la naţionalele Under 18 şi Under 19 ale Germaniei. A bifat de fapt două prezenţe la U18 contra Franţei, în luna martie a anului 2008. La U19 a jucat puţin mai târziu într-un meci cu Anglia. Pentru naţionala mare a statului Congo, Tsoumou are 2 selecţii şi nici un gol marcat.

Afla mai multe despre: tsoumoufcsb 

viewscnt
Articole similare