Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FCSB l-a transferat pe Claudiu Keşeru. Anunţul clubului. Edi Iordănescu, decisiv în privinţa mutării

OFICIAL | FCSB l-a transferat pe Claudiu Keşeru. Anunţul clubului. Edi Iordănescu, decisiv în privinţa mutării

FCSB

Comentarii

Claudiu Keşeru (34 de ani) e noul fotbalist al FCSB. Atacantul sosit luni în România a semnat cu echipa finanţată de Gigi Becali. Anunţul oficial a fost făcut marţi.

Claudiu Keşeru a semnat cu FCSB

Edward Iordănescu are un nou fotbalist sub comanda sa, pentru a redresa echipa în lupta pentru titlul Ligii 1, împotriva lui CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Claudiu Keşeru a semnat, fiind doar primul jucător dintre cei doriţi de fiul fostului selecţioner şi Gigi Becali în club. 

La 34 de ani, internaţionalul român se va lupta pentru postul de titular cu Andrei Dumiter, Ivan Mamut şi Florin Tănase, care a mai fost folosit, la nevoie, în centrul atacului. 

"Bine ai revenit, Claudiu Keşeru!

FCSB anunţă revenirea lui Claudiu Keşerü, care va îmbrăca din nou tricoul roş-albastru, începând de astăzi.

Atacantul în vârstă de 34 de ani, care a înscris 28 de goluri şi a reuşit 9 pase de gol în cele 48 de partide jucate pentru FCSB în 2014, a semnat contractul şi se va antrena miercuri sub comanda lui Edward Iordănescu.

Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!", a anunţat vicecampioana României.

După ultimul transfer făcut, FCSB îi mai aşteaptă pe Valentin Gheorghe şi Deian Sorescu. Claudiu Keşeru este cel mai bun marcator din istoria lui Ludogoreţ, cu 139 de goluri marcate. 

Edward Iordănescu a fost decisiv, după ce Gigi Becali a anunţat că antrenorul decide ce transferuri se fac la echipă. 

 

Afla mai multe despre: claudiu keserufcsbtransfer claudiu keseru 

viewscnt
Articole similare