Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FCSB, trei transferuri dintr-o lovitură! Anunţ oficial: ce numere şi-au ales jucătorii aduşi de Becali

OFICIAL | FCSB, trei transferuri dintr-o lovitură! Anunţ oficial: ce numere şi-au ales jucătorii aduşi de Becali

FCSB

Comentarii

FCSB a prezentat oficial, sâmbătă, cele trei achiziţii pe care le-a făcut în actuala perioadă de transferuri. Vicecampioana României a făcut anunţul pe pagina de Facebook.

FCSB, trei transferuri dintr-o lovitură! Anunţ oficial

FCSB a ratat un nou titlu în favoarea CFR-ului şi Gigi Becali s-a pus serios pe treabă în ceea ce priveşte transferurile. Astfel, la echipa roş-albastră au ajuns Stipe Vukur (29 de ani), Andrei Cordea (21 de ani) şi Alexandru Creţu (29 de ani). La FCSB, Creţu îşi va schimba postul - cel de bază fiind mijlocaş la închidere, şi va juca fundaş central.

Cordea e unul dintre tinerii de perspectivă din Liga 1, iar mutarea e în stilul cu care Gigi Becali a obişnuit în ultimii ani.â

Vukur e un pariu al celor de la FCSB, un fundaş central care măsoară 1,95 metri, cu care roş-albaştri speră să-şi rezolve problemele din defensivă.

"Bine aţi venit, Cordea, Creţu şi Vucur! FCSB anunţă semnarea contractelor cu Andrei Cordea, Alexandru Creţu şi Stipe Vucur. Aceştia au efectuat deja vizita medicală alături de roş-albaştri, iar sâmbătă s-au pregătit pentru prima dată sub comanda antrenorului Dinu Todoran, care l-a înlocuit, începând cu luna iunie, pe Anton Petrea", se arată într-un comunicat oficial al FCSB.

Cei trei şi-au ales şi numrele. Cordea va purta tricoul cu numărul 98, Creţu 8 şi Vukur 29.

Afla mai multe despre: fcsboficialtransferuri 

viewscnt
Articole similare