Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FIFA îl va suspenda pe Kieran Trippier. Atletico Madrid face apel la TAS

OFICIAL | FIFA îl va suspenda pe Kieran Trippier. Atletico Madrid face apel la TAS
Comentarii

Trippier va fi suspendat 10 săptămâni în cazul cu pariurile sportive. Englezul a încălat regulamentul şi va fi amendat cu 70.000 de euro.

FIFA îl va suspenda pe Kieran Trippier

FIFA a confirmat sancţiunea dictată de federaţia engleză (FA) în cazul fotbalistului echipei Atletico Madrid, Kieran Trippier. Clubul madrilen va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Trippier a primit luna trecută o suspendare de zece săptămâni pentru nerespectarea regulilor privind pariurile sportive. El a fost şi amendat cu 70.000 de lire sterline.

Potrivit unor surse din cadrul clubului spaniol, Atletico vrea să facă apel la TAS pentru ca sancţiunea să nu se aplice.

CONTEXT

Kieran Trippier a primit o pedeapsă destul de gravă pentru că a încălcat regulile de parirere privind transferul său la Atletico Madrid de la Tottenham din 2019. 

Conform regulamentului cu privire la pariuri, fotbaliştii nu au voie să parieze sau să ofere ponturi ori informaţii importante despre meciuri sau alte activităţi legate de fotbal care pot fi pariate, unei persoane ce poate face acest lucru pentru ei sau în locul lor.

Acuzaţiile pentru Trippier au venit în luna octombrie a anului 2019, atunci când Kieran a fost găsit vinovat pentru anumite pariuri plasate pe transferul la Atletico. Pentru asta fundaşul va sta pe bară 10 săptămâni şi va fi amendat cu 70.000 de lire. 

Ulterior, decizia celor de la FIFA a fost suspendat, însă aceştia au revenit şi au dat verdictul final.

Kieran Trippier a fost adus pentru 22 de milioane de euro, iar acum este cotat la 20 milioane, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: trippier atletico madrid 

viewscnt
Articole similare