Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Florentin Matei e jucătorul FCSB. "M-am întors acasă!" Prima reacţie a mijlocaşului după ce a semnat şi ce număr şi-a ales

OFICIAL | Florentin Matei e jucătorul FCSB. "M-am întors acasă!" Prima reacţie a mijlocaşului după ce a semnat şi ce număr şi-a alesgalerie foto

Superliga

Comentarii

Florentin Matei este oficial jucătorul FCSB, după ce a semnat un contract pe patru sezoane cu vicecampioana României.

Mijlocaşul central revine astfel în culorile roş-albastre la opt ani după ce pleca de la echipa patronată de Gigi Becali.

  • Matei şi-a ales şi numărul pe care îl va purta la noua echipă: 70!

"Mă bucur pentru că m-am întors acasă după atâţia ani. Consider că este o mare provocare pentru mine şi puteţi fi siguri că voi da tot ce am mai bun pentru echipă. Sper să am evoluţii bune şi îmi doresc foarte mult să luăm campionatul", a declarat Florentin Matei, citat de site-ul vicecampioanei.

Florentin Matei este un jucător născut pe 15 aprilie 1993 la Bolintin-Vale şi care a fost considerat unul dintre marile talente ale fotbalului românesc. A făcut junioratul la FCSB, pentru care a evoluat şi în două partide la echipa de seniori, la finalul sezonului 2009-2010. A fost împrumutat, în sezonul 2010-2011, la Unirea Urziceni, după care a fost declarat liber de contract. A mai trecut, în cariera, pe la Cesena, Volyn Lutsk, HNK Rijeka, Astra Giurgiu şi Al Ittihad Kalba. Alături de Rijeka a devenit campionul Croaţiei şi câştigătorul Cupei Croaţiei.

Afla mai multe despre: florentin mateitransferoficial 

viewscnt
Articole similare