Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL! Florin Andone a fost anunţat de noul său club: ”Bine ai venit, Florin!”

 OFICIAL! Florin Andone a fost anunţat de noul său club: ”Bine ai venit, Florin!”

Stranieri

Comentarii

Florin Andone este noul jucător al formaţiei Cadiz CF.

Clubul spaniol a anunţat în urmă cu câteva minute mutarea atacantului de la Brighton: ”Acord între Brighton şi Cadiz pentru transferul lui Florin Andone. Bine ai venit, Florin!”

 

 

Andone se află deja în Spania, acolo unde efectuează la această oră vizita medicală. Ulterior, se va prezenta la antrenamentele echipei lui Alvaro Cervera.

Cadiz are în lot alţi trei atacanţi: Anthony Lozano, Alvaro Negredo şi Milutin Osmajic, ultimul dintre ei achiziţionat în această vară. Tot în această vară, Cadiz a adus doi jucători de la Real Madrid: Victor Chust (împrumut) şi Martin Calderon.


Florin Andone revine în La Liga

Revenit pe teren după o accidentare gravă, Florin Andone (28 de ani) revine în Spania după trei ani. Ultima dată el a îmbrăcat în La Liga tricoul formaţiei Deportivo La Coruna pentru care a marcat de 18 ori. Tot în Spania, Andone a mai jucat pentru Villarreal, Castellon, Atletico Baleares şi Cordoba. În sezonul 2019-2020, Andone a evoluat pentru Galatasaray, acolo unde a marcat două goluri, apoi s-a accidentat foarte serios. La Brighton, Andone a reuşit să puncteze de patru ori în 26 de meciuri.

Tot în această vară, Florin Andone a fost dorit şi de Real Mallorca, o altă formaţie din La Liga. Internaţionalul român a debutat în 2015 în prima reprezentativă, pentru care a strâns până acum 25 de meciuri. A marcat de două ori, de fiecare dată în compania unor adversari de top: Italia şi Spania.

Florin Andone a suferit, la 14 iunie 2020, o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept, la un meci pierdut de Galatasaray, scor 0-2, în deplasare, cu Rizespor, în campionatul Turciei.

Afla mai multe despre: florin andone 

viewscnt
Articole similare