Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Florin Andone este istorie la Galatasaray! Turcii au transferat un înlocuitor pentru atacantul român

OFICIAL | Florin Andone este istorie la Galatasaray! Turcii au transferat un înlocuitor pentru atacantul român

Stranieri

Comentarii

Florin Andone (26 de ani) este la un pas să plece de la Galatasaray după doar câteva luni petrecute în Turcia şi o aventură de coşmar. Gruparea din superliga turcă a anunţat oficial transferul unui alt atacant.

Galatasaray a anunţat împrumutul lui Henry Onyekuru (22 de ani) de la AS Monaco pentru restul sezonului. Francezii încasează 650.000 de euro pentru cedarea temporară a fotbalistului. Astfel, cu venirea lui Onyekuru, Florin Andone este un jucător pe care Galatasaray nu mai contează. 

Andone a fost împrumutat de la Brighton & Hove Albion în vară, dar o accidentare l-a scos din circuit, însă nici relaţia cu Fatih Terim nu este una foarte bună. 

Onyekuru, un atacant nigerian, nu este la prima experienţă la Galatasaray. Cotat la 10 milioane de euro, el a marcat 16 goluri în 44 de meciuri pentru gruparea "Cim Bom" în sezonul 2018-2019. 

Florin Andone pleacă de la Galatasaray

Florin Andone, care s-a accidentat la 9 noiembrie, a declarat că va reveni pe teren în februarie 2020. În meciul cu Gaziantep, Andone a suferit o ruptură a ligamentului colateral intern şi o leziune parţială a ligamentului încrucişat anterior, la genunchiul drept. Din acest motiv, atacantul a ratat meciurile cu Suedia şi cu Spania din preliminariile pentru Euro 2020.

Din moment ce el a evoluat la începutul sezonului şi pentru Brighton, clubul din Premier League este singurul pentru care mai poate juca Andone în acest sezon. 

Afla mai multe despre: florin andonegalatasarayandone pleaca 

viewscnt
Articole similare