Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Florin Andone va fi antrenat de unul dintre cei mai mari mijlocaşi din istoria Olandei

OFICIAL | Florin Andone va fi antrenat de unul dintre cei mai mari mijlocaşi din istoria Olandeigalerie foto

Stranieri

Comentarii

Clarence Seedorf va fi noul antrenor al lui Deportivo la Coruna, după ce Cristobal Parralo a fost demis din cauza rezultatelor slabe. Fostul mare mijlocaş olandez ar urma să semneze marţi contractul.

UPDATE. Clarence Seedorf a ajuns la un acord cu Deportivo la Coruna şi va prelua frâiele echipei la care evoluează Florin Andone. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al grupării din Galicia.  


Florin Andone îl va avea antrenor pe unul dintre cei mai mari mijlocaşi din istoria Olandei, dar care n-a reuşit încă să-şi facă un nume ca antrenor. Publicaţia Marca susţine că oficialii lui Deportivo La Coruna au negociat cu Clarence Seedorf şi olandezul urmează să vină să semneze contractul.

Seedorf n-ar fi fost însă prima opţiune pentru La Coruna. Mai întâi l-au contactat pe Martin Lasarte, dar antrenorul uruguayan a refuzat. De asemenea, pe listă a mai fost şi Diego Alonso, însă acesta are o problemă cu licenţa de antrenor. S-a ajuns astfel la Clarence Seedorf.



Fostul internaţional olandez şi-a început cariera de antrenor la AC Milan, pe 16 ianuarie 2014. A fost demis însă după numai patru luni. În vara lui 2016 a plecat la Shenzen, China, însă nici aici n-a avut o experienţă prea fericită.

Afla mai multe despre: florin andoneclarence seedorfdeportivo la coruna 

viewscnt
Articole similare