Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Fostul golgheter de la FCSB a semnat! Lovitură pe finalul carierei pentru Federico Piovaccari

OFICIAL | Fostul golgheter de la FCSB a semnat! Lovitură pe finalul carierei pentru Federico Piovaccari
Comentarii

Federico Piovaccari şi-a trecut în CV o nouă echipă. Atacantul italian a plecat de la Cordoba şi a semnat pe un singur sezon cu Rayo Vallecano.

În primăvara acestui an, Rayo Vallecano a retrogradat din La Liga, însă are planuri mari pentru noua stagiune. Madrilenii vor să revină rapid în prima ligă din Spania, astfel că s-au pus pe transferuri. Unul dintre jucătorii aduşi în actuala perioadă de transferuri este Federico Piovaccari. 

Atacantul italian şi-a încheiat contractul cu Cordoba, echipă pentru care a marcat 12 goluri în 35 de meciuri jucate în liga secundă, în sezonul trecut, iar acum a semnat pe un sezon cu Rayo Vallecano.

Becali l-a vrut pe Piovaccari la FCSB

Piovaccari a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători străini din campionatul intern. Atacantul italian a evoluat pentru FCSB în sezonul 2013/2014, când a reuşit să marcheze 10 goluri în Liga I şi alte 4 în Liga Campionilor. De la plecarea din România, Piovaccari a mai evoluat la echipe din ligile secunde din Italia şi din Spania, dar şi în Australia sau în China.

În iarna acestui an, când atacantul se lupta pentru salvarea de la retrogradare alături de Cordoba, Gigi Becali l-a vrut la echipă pe Piovaccari. Presa din Spania anunţa, la momentul respectiv, interesul roş-albaştrilor pentru italian, însă, până la urmă, mutarea a picat, iar FCSB l-a adus pe Ioan Hora. 

Afla mai multe despre: fcsbsteauarayo 

viewscnt
Articole similare