Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Fotbalistul care putea rezolva marea problemă a FCSB a fost prezentat la noua echipă! De ce l-a ratat Gigi Becali

OFICIAL | Fotbalistul care putea rezolva marea problemă a FCSB a fost prezentat la noua echipă! De ce l-a ratat Gigi Becali

UTA

Comentarii

UTA Arad continuă campania de achiziţii pentru viitorul sezon, când va juca din nou în Liga 1. Alexandru Albu (27 de ani), fotbalist şi de Gigi Becali (62 de ani) la FCSB, dar şi Alexandru Benga (31 de ani), au fost prezentaţi la echipa lui Laszlo Balint.

Alexandru Albu a ajuns din nou în Liga 1, după ce i-a expirat împrumutul la Academica Clinceni, unde a jucat sezonul trecut. Fundaşul central a semnat cu UTA Arad şi s-a alăturat deja lotului echipei lui Laszlo Balint. Albu a ajuns la UTA, în ciuda faptului că s-a spus că şi FCSB îl vrea pe fundaşul central. Totuşi, se pare că FCSB a renunţat la transferul său.

Pe lângă Alexandru Albu, UTA l-a prezentat oficial şi pe Alexandru Benga, fostul fundaş al Petrolului, care a jucat şi el în Liga 1 sezonul trecut, la Chindia Târgovişte.

Gigi Becali l-a vrut pe Albu. Doar liber de contract!

După ce preşedintele de la Chiajna, echipă de care a aparţinut Albu până curând, a declarat că nu există niciun interes al FCSB pentru Alexandru Albu, Gigi Becali a ţinut să lămurească situaţia şi a anunţat că e gata să-l transfere pe fundaş, dar doar dacă acesta va ajunge la FCSB din postura de jucător liber de contract. ”Să vă spun cum am ajuns la băiatul ăsta. Pe mine m-a întrebat impresarul (n.r.- Florin Vulturar) dacă-l vreau pe Albu. Am zis că da, doar dacă e liber. Vrea 150.000 acum? Îi mulţumesc domnului Tănase, dar nu-i dau.”, a spus Gigi Becali, conform ProSport.

Afla mai multe despre: alexandru albufcsbtransferuta aradliga 1 

viewscnt
Articole similare