Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FRF, decizie finală după ce FCSB a anunţat că nu poate juca în Cupa României! "Cazul urmează a fi judecat la Comisia de Disciplină"

OFICIAL | FRF, decizie finală după ce FCSB a anunţat că nu poate juca în Cupa României! "Cazul urmează a fi judecat la Comisia de Disciplină"

FCSB

Comentarii

FCSB nu poate juca meciul din optimile de finală ale Cupei României cu FC Voluntari, care ar fi urmat să aibă loc miercuri, de la 21:00. Echipa lui Gigi Becali a făcut o cerere, pentru a disputa, totuşi, partida, dar aceasta a fost refuzată. Astfel, vicecampioana va fi eliminată la "masa verde".

UPDATE | Federaţia Română de Fotbal anunţă că partida FC Voluntari – FCSB din optimile de finală ale Cupei României nu se va desfăşura.

Meciul, programat initiţial miercuri, 27 octombrie, nu va mai avea loc, după ce clubul oaspete a înştiinţat Departamentul de Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a putea disputa acest joc, având în vedere “Principiile de Desfăşurare a Competiţiilor pentru sezonul 2021-2022”, aprobate de FRF prin decizie de Comitet de Urgenţă în data de 27.07.2021.

Cazul urmează a fi judecat la Comisia de Disciplină.

FCSB, aproape să fie eliminată la "masa verde" din Cupa României

Prima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României poate fi aflată în scurt timp. FC Voluntari poate profita de situaţia FCSB-ului, care nu poate alinia 13 jucători pe foaia de joc la meciurile oficiale. 

Meciul dintre echipa din Ilfov şi cea din Berceni urma să aibă loc miercuri. FCSB a venit cu o cerere de ultim moment. Din informaţiile Telekom Sport, FCSB ar fi dorit ca partida să se joace joi, dar cum FC Voluntari evoluează sâmbătă în campionat, această variantă a picat. FRF a fost informată de oficialii FCSB-ului. 

Partidele din Cupa României nu pot fi reprogramate, aşa cum se întâmplă în Liga 1, acolo unde echipa antrenată de Edward Iordănescu a reuşit să mute meciul cu Farul Constanţa pe 4 noiembrie. 

„Dacă am anunţat, este doar problema noastră. Vrei să intru eu pe teren? Am tot spus că avem mari probleme. Nu am timp sa dau alte explicaţii”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: fcsbfcsb cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare