Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FRH a îngheţat sezonul în Ligile Naţionale. Ce echipă merge direct în grupele Ligii Campionilor în stagiunea următoare

OFICIAL | FRH a îngheţat sezonul în Ligile Naţionale. Ce echipă merge direct în grupele Ligii Campionilor în stagiunea următoare

Handbal

Comentarii

La o săptămână de la videoconferinţa la care au participat reprezentanţi ai echipelor din prima ligă de handbal feminin, oficialii FRH au luat decizia de a îngheţa sezonul şi, totodată, de a nu desemna campioana României în actuala stagiune.

În acest moment, clasamentul este condus de SCM Râmnicu Vâlcea, urmată de CSM Bucureşti, la egalitate, dar vicecampioana României are un meci mai puţin disputat. Acum, FRH a luat decizia de a îngheţa sezonul, iar echipa de pe primul loc, SCM Râmnicu Vâlcea, va fi cea care va merge direct în grupele Ligii Campionilor, urmând ca CSM să aştepte un wild-card din partea EHF pentru a putea participa în aceeaşi fază a competiţiei.

Decizia celor de la FRH vine şi în urma solicitării forului european de a anunţat până la data de 1 iunie cluburile participante în sezonul următor al cupelor europene.

În ceea ce priveşte handbalul masculin, Federaţia Română de Handbal nu va acorda titlul nici în competiţia masculină, iar Dinamo, aflată pe primul loc în Liga Naţională, va cere un wild-card pentru a evolua din nou în grupele Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare