Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Fundaşul dorit de Real Madrid a semnat! Unde va juca în următoarele sezoane

OFICIAL | Fundaşul dorit de Real Madrid a semnat! Unde va juca în următoarele sezoane
Comentarii

Ajax Amsterdam deja l-a vândut pe Frenkie de Jong la FC Barcelona, iar la vară se pregătesc să părăsească capitala Olandei şi Matthjis de Ligt sau Donny van de Beek, dar nu este cazul tutoror. Un jucător de bază din echipa lui Erik ten Hag şi-a prelungit vineri contractul.

Ajax Amsterdam, clubul care l-a cumpărat recent pe Răzvan Marin pentru suma de 12,5 milioane de euro de la Standard Liege, a anunţat vineri că Nicolas Tagliafico, 26 de ani, a semnat un nou acord şi va rămâne pe Johan Cruyff Arena până în 2022.

Argentinianul care are şi cetăţenie olandeză a fost titular în acest sezon în banda stângă a apărării "lăncierilor" şi a reuşit să înscrie trei goluri în parcursul senzaţional al lui Ajax în actuala stagiune de UEFA Champions League. Meciul retur al semifinalei dintre Ajax şi Tottenham se joacă miercuri, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport. Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Ia-ţi pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus.

ESTE PE LISTA LUI REAL MADRID

Asemenea colegilor de Ligt şi van de Beek, Tagliafico este un jucători dorit de granzii Europei. El este cotat la 25 de milioane de euro şi recent Real Madrid s-a arătat interesată de serviciile sale. Fotbalistul de 26 de ani a fost titular în naţionala Argentinei la CM de anul trecut, din Rusia, după ce în urmă cu un an şi jumătate fusese cumpărat de Ajax de la Independiente. În absenţa lui Leo Messi, el chiar a purtat banderola de căpitan a naţionalei. 

Afla mai multe despre: tagliaficoajax amsterdam 

viewscnt
Articole similare