Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Gabi Tamaş şi-a prelungit contractul cu Hapoel Haifa! Contract impresionant pentru fundaşul român

OFICIAL | Gabi Tamaş şi-a prelungit contractul cu Hapoel Haifa! Contract impresionant pentru fundaşul român

Stranieri

Comentarii

După ce anul trecut a câştigat Cupa în Israel, fundaşul Gabriel Tamaş a ajuns la o înţelegere cu Hapoel Haifa, pentru prelungirea acordului său cu încă doi ani. La finalul înţelegerii, Tamaş va primi şi un post în cadrul clubului israelian.

Gabriel Tamaş trăieşte o a doua tinereţe în Israel, acolo unde a impresionat în primul sezon în tricoul lui Hapoel Haifa. Fostul fundaş de la Dinamo şi FCSB a evoluat în sezonul trecut în 42 de meciuri pentru formaţia israeliană în toate competiţiile şi a marcat un gol.

Considerat unul dintre jucătorii esenţiali din echipa lui Nir Klinger, Gabi Tamaş a primit un nou contract, dar şi o mărire salarială.

Fotbalistul român va încasa 240 de mii de euro pentru fiecare dintre următoarele două sezoane în care rămâne la Haifa. În plus, în noul contract dintre Tamaş şi Hapoel există o clauză prin care fotbalistul va putea rămâne după ce agaţă ghetele în cui, în cadrul clubului de pe Sammy Ofer Stadium, anunţă site-ul israelian One.co.il. 

Ajuns la 34 de ani, Tamaş se află la cel de-al 14-lea club din cariera sa. Fotbalistul originar din Braşov are 65 de selecţii în reprezentativa României, pentru care a marcat de 3 ori.

 

 

Fuck all the rumors i am still here for another 2 years Yalla Hapoel

A post shared by GABRIEL TAMAS (@gabrieltamasofficial) on

 

Afla mai multe despre: gabriel tamashapoel haifacontract 

viewscnt
Articole similare