Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL Galatasaray a anunţat transferul lui Alexandru Cicâldău: ”Bine ai venit!” Reacţia lui Andrei Vochin: ”Suma este frumuşică!”

 OFICIAL Galatasaray a anunţat transferul lui Alexandru Cicâldău: ”Bine ai venit!” Reacţia lui Andrei Vochin: ”Suma este frumuşică!”galerie foto
Comentarii

Alexandru Cicâldău este noul jucător al formaţiei Galatasaray Istanbul.

Clubul Galatasaray a anunţat, sâmbătă seară, că Alexandru Cicâldău a semnat un contract pe cinci ani, cu clauză de reziliere de 25 de milioane de euro. Înţelegerea este valabilă începând din sezonul 2021/2022.

”Bine ai venit la Galatasaray, Alexandru Cicâldău!”. Aşa îl întâmpină turcii pe fotbalistul român, care este prezentat şi în câteva imagini video din ultimele sale sezoane în Liga 1.

Aflat în studioul Telekom Sport, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a comentat acest transfer:

”Suma e frumuşică pentru un club din România. Dar nu trebuie să ne mai mire. Vorbim despre un jucător de echipă naţională. Un fotbalist care e deja component natural al primei reprezentative. Cred că l-au ajutat şi cele două goluri marcate în Armenia.” a spus Vochin, la Sport Center

Alex Cicâldău la Galatasaray

Alex Cicâldău a fost în sezonul trecut cel mai bun jucător al Universităţii Craiova. Până la plecarea în Turcia, Cicâldău era jucătorul din Liga 1 cu cea mai mare cotă, 6,5 milioane de euro, cu 1,5 milioane de euro mai mult decât următorul clasat, Florin Tănase.

În vârstă de 24 de ani, Alex Cicâldău a fost transferat de Universitaea Craiova în vara lui 2018, de la Viitorul, în schimbul a un milin de euro. În cei 3 ani petrecuţi la echipa din Bănie, Cicâldău a adunat 129 de apariţii, 33 de goluri şi 21 de assist-uri.

Afla mai multe despre: alexandru cicâldăucraiova 

viewscnt
Articole similare