Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Gennaro Gattuso, OUT de la AC Milan. Suma impresionantă la care a renunţat antrenorul italian: "Mulţumim Rino!"

OFICIAL | Gennaro Gattuso, OUT de la AC Milan. Suma impresionantă la care a renunţat antrenorul italian: "Mulţumim Rino!"
Comentarii

AC Milan a anunţat, marţi, că s-a despărţit pe cale amiabilă de antrenorul Gennaro Gattuso.

"Am avut privilegiul de a-l cunoaşte pe Rino Gattuso de-a lungul ultimelor şase luni, de la sosirea mea în club. Rino a dat totul în acest sezon şi a muncit din greu. Şi-a asumat responsabilitate deplină şi a pus clubul mai presus de toate. Vreau să spun din adâncul inimii: mulţumim, Rino!", a declarat Ivan Gazidis, preşedintele executiv al lui AC Milan.

 

 

Gennaro Gattuso, care mai avea contract cu AC Milan până în 2021, a renunţat la nu mai puţin de 5,5 milioane de euro, despărţindu-se pe rossoneri pe cale amiabilă.

Gattuso a preluat-o pe AC Milan în noiembrie 2017. Sub comanda lui Rino, AC Milan a ratat în ambele sezoane prezenţa în UEFA Champions League. În primul sezon, milanezii s-au clasat pe locul 6 în Serie A, pentru ca ediţia recent încheiată să o termine pe poziţia a cincea.

În vârstă de 41 de ani, Gattuso a mai antrenat Palermo, OFI Creta şi Pisa.

Afla mai multe despre: gattuso 

viewscnt
Articole similare