Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Gheorghe Mulţescu nu mai e antrenorul lui Dinamo, însă rămâne la clubul din "Ştefan cel Mare". Anunţul "câinilor"

OFICIAL | Gheorghe Mulţescu nu mai e antrenorul lui Dinamo, însă rămâne la clubul din "Ştefan cel Mare". Anunţul "câinilor"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a anunţat despărţirea oficială de Gheorghe Mulţescu, antrenorul care i-a pregătit pe "câini" în finalul sezonului trecut şi în prima etapă din noua stagiune, când alb-roşii au remizat, pe propriul teren, scor 1-1, cu Hermannstadt. Acum, Cosmin Contra este la Bucureşti pentru a stabili ultimele detalii şi pentru a o prelua pe Dinamo.

"Mulţumim, Gheorghe Mulţescu!

Bucureşti, 26 august 2020. Dinamo Bucureşti şi Gheorghe Mulţescu au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea contractului de antrenor principal al echipei din Ştefan cel Mare.

Gheorghe Mulţescu va ocupa o nouă funcţie în cadrul clubului, poziţia urmând a fi stabilită, zilele următoare, de comun acord cu conducerea executivă a dinamoviştilor.

Numit la conducerea tehnică a roş-albilor pe 14 iulie 2020, în cel mai dificil moment din istoria de 72 de ani a clubului, Gheorghe Mulţescu a avut rezultate remarcabile la Dinamo într-o perioadă în care alţi antrenori au refuzat să preia echipa şi au preferat să fugă cât mai departe de stadionul din Ştefan cel Mare pentru a nu-şi păta palmaresul.

Cu un lot decimat de probleme medicale, cu 18 jucători confirmaţi pozitiv la testările pentru diagnosticarea Covid-19, cu două săptămâni de izolare la domiciliu, Gheorghe Mulţescu a reuşit să salveze echipa noastră carantinată şi să aibă rezultate cu care alţi antrenori dinamovişti nu se pot lăuda în condiţii normale ale fotbalului.

În numele tuturor dinamoviştilor, nu putem decât să-i mulţumim domnului Gheorghe Mulţescu pentru tot ce a făcut pentru Dinamo.

Dincolo de cuvinte sau cifre, Gheorghe Mulţescu rămâne un profesionist, un om de cuvânt, un dinamovist incontestabil în istoria clubului nostru.

Noua conducere executivă a clubului apreciază calităţile fostului antrenor principal al primei echipe şi consideră că Gheorghe Mulţescu este o persoană foarte importantă în noua structură organizatorică la Dinamo Bucureşti.

1 victorie şi două remize a adunat Gheorghe Mulţescu pe banca roş-albilor, fiind neînvins în ultimele două meciuri din campionatul trecut (FC Voluntari vs Dinamo Bucureşti 1-2, Dinamo Bucureşti vs Viitorul Constanţa 1-1) şi în prima etapă a acestui sezon competiţional (Dinamo Bucureşti vs Hermannstadt 1-1)" , se arată în comunicatul celor de la Dinamo.

Mulţumim, Gheorghe Mulţescu! Bucureşti, 26 august 2020. Dinamo Bucureşti şi Gheorghe Mulţescu au convenit astăzi, pe...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Miercuri, 26 august 2020

 

Afla mai multe despre: dinamocosmin contramultescu 

viewscnt
Articole similare