Experiențe împreună.
You are here:

OFICIAL | Gică Hagi tace şi face. ”Regele” a luat 3,5 milioane de euro. Prima reacţie a lui Gică Popescu

OFICIAL | Gică Hagi tace şi face. ”Regele” a luat 3,5 milioane de euro. Prima reacţie a lui Gică Popescugalerie foto

Liga 1

Comentarii

Gică Hagi s-a retras din funcţia de antrenor al Viitorului, dar lucrează intens pentru dezvoltarea Academiei. Recent, ”Regele” a luat un credit de 3,5 milioane de euro, cu dobândă prefenţială, bani ce vor fi investiţi în dezvoltarea academiei care îi poartă numele.

Gică Hagi a anunţat la începutul lui august 2020 că se retrage din funcţia de antrenor la Viitorul, o decizie foarte surprinzătoare. ”Regele” a făcut un pas în spate, dar este în contunuare foarte implicat în dezvoltarea clubului. De fapt, Gică Hagi a luat această decizie pentru a se dedica în totalitate dezvoltării Academiei. Cel mai mare fotbalist român continuă să investească în copii şi juniori şi a luat recent un credit de 3,5 milioane de euro. 

Gică Hagi a luat un credit de 3,5 milioane de euro de la unul din sponsorii echipei

Destul de discret în apariţiile publice, Gică Hagi lucrează intens pentru dezvoltarea academiei, deşi a transformat-o deja într-una dintre cele mai moderne din Europa. Însă Hagi nu vrea să se oprească aici şi a luat un credit de 3,5 milioane de euro. Din această sumă, 3 milioane de euro vor fi investiţi doar în academie, unde vrea să construiască noi spaţii de cazare pentru tinerii jucători, dar şi noi terenuri de antrenament. De asemenea, va fi ridicată şi o nouă clădire de birouri, dar şi un centru de recuperare. Diferenţa de 500.000 de euro va fi folosită pentru activitatea de la echipa de seniori. 

Gică Hagi a luat creditul de 3,5 milioane de euro de la BRD, unul dintre cei mai vechi sponsori ai echipei. Drept urmare, creditul a fost acordat cu diferite facilităţi şi dobânzi preferenţiale.

”Suntem mulţumiţi că am găsit în BRD Societe Generale un partener vizionar, care finanţează dezvoltarea la un nivel competitiv internaţional a capacităţilor de cantonament din cadrul Centrului de pregatire sportivă „Academia Gheorghe Hagi”. Este foarte important pentru noi să definitivăm anul viitor prima etapă din ceea va deveni unul dintre cele mai performante complexuri sportive din Europa Centrală şi de Est, destinate formării şi pregătirii viitorilor fotbalişti de succes pe plan internaţional”, a declarat Gică Popescu, preşedintele Viitorului, citat de financialintelligence.ro. 

Gică Hagi a luat 3,5 milioane de euro pe care îi va investi în noua generaţie

Patronul Viitorului a explicat în interviu pentru Telekom Sport că s-a retras din funcţia de antrenor pentru a pregăti următoare generaţie. Hagi spune că prima generaţie pe care a pregătit-o, cea nascută până în anul 1999, a ajuns la maturitate şi acum este nevoie să lucreze la următorul ciclu. ”Regele” spune că în această perioadă lucrează intens pentru formare generaţiei de jucători care s-au născut în perioada 2000-2004. 

”Avem în continuare jucători. Noi am construit o generaţie până la 99. Avem altă generaţie 2000-2004.... E foarte bună întrebarea, aşa vă dau răspunsul şi de ce m-am retras. A venit timpul în care să îmi revizuiesc, după 10 ani, să revizuiesc totul în Academie, să fac pentru următorii 10 ani. Selecţie, jucători... Tot ce avem acolo”, a dezvăluit Gică Hagi la Telekom Sport. 

Gică Hagi a luat astfel un credit de 3,5 milioane de euro pentru a creea facilităţi pentru noul proiect pe 10 ani pe care îl pregăteşte. 

viewscnt
Articole similare
Numai Messi face asa ceva! Un fotbalist de la echipa lui Hagi a dat un gol incredibil dupa ce a...