Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL! Giedrius Arlauskis s-a întors în Gruia

OFICIAL! Giedrius Arlauskis s-a întors în Gruia

Superliga

Comentarii

OFICIAL! Giedrius Arlauskis s-a întors la CFR Cluj, transferul fiind anunţat oficial de campioana României.

CFR Cluj a făcut azi anunţul oficial despre revenirea portarului.  

Bine ai revenit, Giedrius Arlauskis! Clubul CFR 1907 Cluj şi portarul lituanian Giedrius Arlauskis au ajuns la un acord...

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Luni, 8 martie 2021
Lituanianul a mai jucat pentru clujeni între 2017 şi 2020 şi a reuşit să însumeze 107 partide în tricoul ”feroviarilor”. Portarul a încasat 64 de reuşite şi a bifat 59 de meciuri fără gol primit, iar relaţiile minunate cu fanii şi conucerea l-au convins să îşi ofere serviciile, lipsite de cost. Revenit la CFR la doar 6 luni de la plecare, Arlauskis a făcut un gest aproape nemaiuzit pentru clujeni. Portarul a dezvăluit că ar dori să joace pe gratis până la sfărşitul sezonului, ca mulţumire pentru echipa alături de care a cucerit 3 campionate. Din pricina faptului că un cotract fără remuneraţie nu poate fi semnat, o sumă onorifică va fi trecută pentru ca înţelegerea să fie în legalitate, iar lituanianul va deveni jucătorul cu cel mai mic salariu din tabăra campioanei.
România este ţara în care Arlauskis s-a simţit cel mai bine şi a dat cel mai bun randamanet. În total, a luat cinci campionate în Liga 1, celelalte două fiind câştigate cu Unirea Urziceni şi FCSB.
 

Afla mai multe despre: arlauskiscfr cluj 

viewscnt
Articole similare