Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Greogry Tade a semnat cu Dinamo. Prima reacţie a atacantului francez

OFICIAL | Greogry Tade a semnat cu Dinamo. Prima reacţie a atacantului francez

Dinamo București

Comentarii

Gregory Tade a anunţat, marţi, pe reţelele de socializare, transferul său la Dinamo Bucureşti, oferind şi o primă reacţie. Atacantul francez a mărturisit că vine după o perioadă dificilă şi a ţinut să le mulţumească apropiaţilor pentru susţinere.

UPDATE: Gregory Tade a fost prezentat oficial pe site-ul lui Dinamo şi pe reţelele de socializare ale clubului.


"Pentru un fotbalist, locul potrivit este pe teren, îmi spunea cineva la un moment dat. Sunt bucuros să anunţ că m-am transferat la Dinamo Bucureşti. Sunt dornic să joc din nou. Au fost câteva luni dificile, dar mereu am crezut că mă aşteaptă ceva fantastic, acum să trecem la treabă. Aş vrea să menţionez că fără ajutorul şi energia pozitivă a logodnicei mele Lindsay Hughes, a familiei mele şi a prietenilor apropiaţi, nimic nu ar fi fost posibil, aşa că vă mulţumesc tuturor", a notat atacantul francez, pe pagina sa de Instagram.

 

Atacantul Gregory Tade a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu Dinamo Bucureşti. În vârstă de 32 de ani, Gregory Tade revine în Liga 1 după un an şi jumătate. În 2016, francezul a fost cedat de FCSB în Qatar, după care a mai evoluat în Israel.

Tade a început fotbalul în Franţa, la Orvault Sports, iar la CFR Cluj a avut cea mai bună perioadă din carieră, când a devenit golgheterul Ligii 1. În vara lui 2015 a fost transferat de FCSB, care a plătit 500.000 de euro, însă a dezamăgit aici şi a plecat după doar un an, liber de contract. A jucat ulterior pentru Qatar SC, a stat şase luni fără contract, apoi pe 1 ianuarie 2018 a semnat cu Maccabi Petah Tikva, de care s-a despărţit în vară.

La FCSB a jucat în total 37 de apariţii, a marcat 7 goluri şi a reuşit 5 assist-uri. În prezent, pe transfermarkt.com este cotat la 450.000 de euro.

Tade este cel de-al patrulea jucător care semnează cu Dinamo, după venirea lui Mircea Rednic. În Ştefan cel Mare au mai ajuns Simon Zenke, Nasser Aliji şi Rachid Ait-Atmane. Pe lângă ei, Dinamo este aproape de a-l transfera şi pe Mattia Montini, atacant de 26 de ani care a crescut la academia clubului AS Roma.

Afla mai multe despre: dinamotadereactie 

viewscnt
Articole similare