Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Griezmann a devenit noul jucător al Barcelonei. Catalanii au făcut anunţul. Clauza e uriaşă!

OFICIAL | Griezmann a devenit noul jucător al Barcelonei. Catalanii au făcut anunţul. Clauza e uriaşă!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a plătit în această după amiază clauza de 120 de milioane de euro a francezului.

UPDATE | 16.20  E oficial!!! Antoine Griezmann e noul jucător al Barcelonei conform site-ului oficial al catalanior. Barcelona a plătit în această după amiază clauza de 120 de milioane de euro a francezului şi i-a stabilit o clauză uriaşă, 800 de milioane de euro! 

Griezmann a semnat un contract valabil până în 2024. 

UPDATE 15:00 Jurnalistul brazilian, Marcelo Bechler susţine că avocatul lui Antoine Griezmann a depus deja cei 120 de milioane de euro echivalenţi clauzei de reziliere a fotbalistului cu Atletico Madrid. Dacă acest lucru s-a întâmplat deja, asta înseamnă că Griezmann este liber în acest moment să semneze cu orice altă echipă. Bechler anunţă de asemenea că gruparea catalană pregăteşte anunţul oficial al transferului. Duminică, Griezmann ar urma să înceapă pregătirile cu FC Barcelona.

 

 


Ernesto Valverde îl va avea la dispoziţie pe unul dintre cei mai buni atacanţi din lume. FC Barcelona a decis să-i achite clauza de reziliere lui Antoine Griezmann, în valoare de 120 de milioane de euro. Iniţial, Griezmann a avut la Atletico Madrid o clauză de 200 de milioane de euro, dar aceasta a scăzut la 1 iulie la 120 de milioane de euro, conform unei înţelegeri pe care clubul a avut-o cu jucătorul.

După o lună şi jumătate de zvonuri şi incertitudini, fotbalistul francez se apropie decisiv de mutarea pe Camp Nou. Avocatul fotbalistului a sosit în cursul zilei de vineri la sediul La Liga, acolo unde va depune suma de 120 de milioane de euro. Cotidianul AS scrie că, imediat ce se va întâmpla acest lucru, FC Barcelona va anunţa transferul lui Antoine Griezmann pentru 5 sezoane.

 

 

Dacă totul decurge în mod normal, Griezmann va juca prima dată pe Camp Nou pe 4 august, împotriva lui Arsenal, la Trofeul Joan Gamper, un meci amical pe care catalanii îl joacă în mod tradţional în fiecare an, înainte de startul sezonului. 

Vom reveni cu detalii pe parcursul zilei de astăzi.

Afla mai multe despre: antoine griezmannbarcelona 

viewscnt
Articole similare