Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Guardiola a rezolvat primul transfer al verii viitoare: portarul titular al naţionalei din SUA semnat cu Manchester City

OFICIAL | Guardiola a rezolvat primul transfer al verii viitoare: portarul titular al naţionalei din SUA semnat cu Manchester City
Comentarii

Manchester City a ajuns la un acord cu gruparea din MLS Columbus Crew pentru transferul portarului Zack Steffen, a anunţat, marţi seară, site-ul clubului englez.

Zack Steffen, în vârstă de 23 de ani, este văzut ca unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului din Statele Unite ale Americii. Transferul său propriu-zis pe Etihad Stadium se va face în vara anului viitor, el semnând un contract valabil patru ani.

Portarul transferat de Manchester City este titular în naţionala din SUA, pentru care a adunat şase selecţii până în prezent. Zack Steffen ş-a început cariera la formaţia secundă a clubului german Freiburg, echipă la care a apărat în 14 meciuri, după care s-a transferat în MLS.

Steffen a fost votat goalkeeper-ul anului 2018 în MLS, ca urmare a celor zece partide în care a menţinut poarta intactă.

1,87 cm este înălţimea lui Zack Steffen

2 milioane de euro este cota portarului transferat de City

32 de partide a strâns Steffen în actuala ediţie de MLS

Afla mai multe despre: guardiolatransfercity 

viewscnt
Articole similare