Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Guardiola l-a luat pe Gvardiol! :) Manchester City a plătit 90 de milioane de euro pentru transfer

OFICIAL | Guardiola l-a luat pe Gvardiol! :) Manchester City a plătit 90 de milioane de euro pentru transfer

Manchester City

Comentarii

Manchester City l-a transferat pe Josko Gvardiol (21 de ani), unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din lume, de la RB Leipzig. "Cetăţenii" au plătit o sumă record pentru a-l aduce pe acesta sub comanda lui Pep Guardiola, antrenor care l-a dorit foarte tare.

Presa internaţională a oferit în ultimele zile mai multe informaţii referitoare la transferul lui Josko Gvardiola la Manchester City, iar sâmbătă, 5 august, a veni confirmarea oficială. Campioana din Premier League a oficializat transferul fundaşului central de la RB Leipzig.

OFICIAL | Manchester City l-a transferat pe Josko Gvardiol

Josko Gvardiol a semnat un contract pe cinci ani cu Manchester City, astfel că Pep Guardiola şi-a asigurat pe termen lun serviciile unuia dintre cei mai promiţători fotbalişti din lume, care urmează să se alăture lotului "Cetăţenilor".

Fabrizio Romano a anunţat că Manchester City a va plăti 90 de milioane de euro pentru Gvardiol, sumă care îl transformă în cel mai scump fundaş central din istorie. Crescut la Dinamo Zagreb, Josko Gvardiol a fost cumpărat de RB Leipzig cu 18,8 milioane de euro în 2021 din Croaţia.

  • 75 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Josko Gvardiol în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

 

 

Afla mai multe despre: manchester cityjosko gvardioloficial 

viewscnt
Articole similare