Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Hatem Ben Arfa şi-a găsit echipă! Cu cine a semnat unul dintre cei mai importanţi fotbalişti fără contract

OFICIAL | Hatem Ben Arfa şi-a găsit echipă! Cu cine a semnat unul dintre cei mai importanţi fotbalişti fără contract

Ligue 1

Comentarii

Hatem Ben Arfa (33 de ani) şi-a găsit echipă după două luni de zile în care a stat fără contract. Fostul internaţional francez s-a întors în Ligue 1.

La începutul lunii august, Ben Arfa se despărţea de Real Valladolid, după ce la începutul anului, brazilianul Ronaldo, cel care este patronul echipei, i-a întins o mână de ajutor lui Ben Arfa şi l-a luat la echipă. 

Talentatul mijlocaş francez a semnat un contract valabil un sezon cu Bordeaux, fosta campioană a Franţei. Clubul are opţiunea de a prelungi angajamentul pentru încă un an. 

Ben Arfa s-a făcut remarcat la Lyon, acolo unde juca alături de Benzema. A fost transferat de Newcastle, în Premier League, însă problemele medicale, dar şi cele din viaţa extrasportivă i-au dat bătăi de cap francezului. În 2016 a semnat cu Nice, însă după doar un sezon a rămas fără contract. Un an mai târziu i s-a dat o nouă şansă la o echipă de top. PSG îl transfera, însă urma să îşi petreacă mai mult timp la echipa a doua. Au urmat alte două contract la Rennes şi Valladolid, însă la nicio echipă nu a impresionat. 

Afla mai multe despre: ben arfabordeaux 

viewscnt
Articole similare