Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Hermannstadt a transferat doi jucători într-o singură zi. Unul dintre ei a evoluat şi la Dinamo

OFICIAL | Hermannstadt a transferat doi jucători într-o singură zi. Unul dintre ei a evoluat şi la Dinamo

Superliga

Comentarii

Atacantul Adrian Bălan şi fundaşul central Alin Dobrosavlevici au semnat miercuri dimineaţă cu FC Hermannstadt. Cei doi se află în Spania, la Marbella, unde au intrat deja în programul de pregătire al echipei sub comanda lui Vasile Miriuţă.

În vârstă de 29 de ani, vârful de atac Adrian Bălan este originar din Bucureşti şi a mai evoluat în trecut pentru echipe de Liga I ca F.C. Voluntari şi C.S.M. Politehnica Iaşi. Potrivit statisticilor, acesta a marcat 43 de goluri şi a avut 15 pase de gol în 145 aparenţe în Liga I, fiind cotat cu suma de 450.000 euro pe siteurile de specialitate. Adrian Bălan a fost transferat de FCH din postura de jucător liber de contract.

Alin Dobrosavlevici, fundaşul central în vârstă de 25 de ani, originar din Moldova Nouă (Caraş-Severin), fost international România U19, a jucat la începutul acestui sezon pentru Concordia Chiajna, în Liga a II-a, de unde a fost transferat definitiv de A.F.C. Hermannstadt.

Pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca Dunărea Călăraşi, pentru care a şi înscris 4 goluri, Academica Clinceni, ASA Tg.Mureş, ACS Poli Timişoara şi Dinamo Bucureşti. Potrivit siteurilor de specialitate, Dobrosavlevici are o cotă de piaţă de 450.000 euro.

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare