Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ianis Zicu, numit antrenor principal la Farul! Ce nume important a mai convins Marica şi primele reacţii

OFICIAL | Ianis Zicu, numit antrenor principal la Farul! Ce nume important a mai convins Marica şi primele reacţiigalerie foto

Superliga

Comentarii

FC Farul a anunţat astăzi numirea lui Ianis Zicu în funcţia de antrenor principal al echipei unde a făcut primii paşi în fotbal.

În vârstă de 35 de ani, Zicu se va afla la prima experienţă ca antrenor principal şi îl va avea ca secund pe fostul său coleg de la Dinamo, Daniel Florea, în timp ce Mihail Moraru va fi antrenor cu portarii.

"Mi-am trasat singur obiectivul şi anume să promovez!", a anunţat Zicu în momentul numirii, în ciuda faptului că finanţatorul Ciprian Marica vorbea despre o clasare în primele "6-8 locuri".



Tot astăzi, Ciprian Marica a anunţat numirea în funcţia de team-manager a lui George Galamaz, care până acum deţinuse aceeaşi funcţie la FC Voluntari.

Ianis Zicu s-a format ca jucător la Farul, după care s-a transferat la Dinamo, fiind împrumutuat la gruparea constănţeană în sezonul 2002-2003. Fostul mijlocaş s-a retras din activitatea de fotbalist în 2017.

"Este un copil al Farului, a învăţat, ştie ce înseamnă Farul. Este un copil al Constanţei, s-a născut aici, a crescut aici, ştie menatlitatea, spiritul echipei.

Am copilărit împreună şi ştiu cât de pasionat şi câtă ambiţie are pentru a reuşi. Cred că Farul are nevoie de entuziasmul unui antrenor tânăr, de energia şi ambiţia lui. Este un antrenor care a lucrat cu antrenori mari"
, a declarat Ciprian Marica în conferinţa de presă.

"Am o dorinţă extraordinară de a reuşi în această meserie. Am început-o doar din pasiune, nu ca să îmi câştig existenţa zilelor de mâine. Sunt plin de entuziasm şi de încredere că pot avea rezultate extraordinare cu această echipă.
 
Studiez de trei ani această meserie, lucrez de ceva timp în meserie, dar nu la seniori. Ştiu ce pot să fac.

Vreau să creez o echipă care să joace fotbal, sunt adeptul fotbalului ofensiv. Aşa cum aţi văzut la U21, ofensiv nu înseamnă că ai mingea sub control pe tot parcursul meciului. Ofensiv înseamnă să stai în jumătatea adversă, să faci pressing, să recuperezi mingea"
, a declarat Ianis Zicu.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ianis zicu 

viewscnt
Articole similare