Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Iasmin Latovlevici a semnat cu noua echipă! Pe cine a ales după ce a fost surprins la CFR Cluj - FCSB

OFICIAL | Iasmin Latovlevici a semnat cu noua echipă! Pe cine a ales după ce a fost surprins la CFR Cluj - FCSB

Stranieri

Comentarii

Iasmin latovlevici (33 de ani) este noul fotbalist al echipei Kisvarda, din Ungaria. Fundaşul stânga a semnat cu noul club la nici 24 de ore de când a fost surprins la derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB.

Iasmin Latovlevici, noul fotbalist al lui Kisvarda

Fundaşul stânga ajuns la 33 de ani a fost surprins pe stadion la meciul CFR Cluj - FCSB, scor 1-0, după despărţirea de Bursaspor. De la Cluj, fundaşul stânga a plecat direct în Ungaria, unde a semnat cu Kisvarda, locul nouă din prima ligă. 

"Iasmin Latovlevici a semnat cu noi şi ne poate ajuta mult să stabilizăm flancul stâng al apărării şi să ne ajute mult în atac", a spus directorul sportiv al lui Kisvarda, Attila Révész.

La Kisvarda, unde a antrenat şi Vasile Miriuţă, Iasmin Latovlevici va fi coleg cu alţi patru români: Mihai Mincă, Cornel Ene, Claudiu Bumba şi Gicu Grozav. 

Dan Petrescu a fost interesat de fostul fundaş stânga al FCSB, după ce a aflat că e liber de contract: "Acum am auzit, dar nu, nu am vorbit de Latovlevici. Chiar nu ştiu unde e, nu ştiu ce mai face. Vedem, ne interesează orice jucător bun, vedem dacă e posibil. Acum mi-aţi dat o idee", a declarat Dan Petrescu, după CFR Cluj - FCSB 1-0. 

 

 

Afla mai multe despre: iasmin latovleviciiasmin latovlevici kisvardaiasmin latovlevici trasnferkisvarda 

viewscnt
Articole similare