Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Iker Casillas a revenit la Real Madrid: ”Este o mândrie să-l primim acasă”

OFICIAL | Iker Casillas a revenit la Real Madrid: ”Este o mândrie să-l primim acasă”

Real Madrid

Comentarii

Iker Casillas se întoarce la Madrid în postură de adjunct al directorului general al Fundaţiei lui Real.

Iker Casillas se întoarce la Real Madrid

Marţi s-a dezvăluit faptul că Iker Casillas revine la Real Madrid. Acest lucru a fost anunţat de "Los Blancos" într-o declaraţie oficială prin care informează că fostul portar şi legenda Madridului va ocupa funcţia de director general adjunct al Fundaţiei Real Madrid.

O poziţie în care va coordona numeroasele activităţi desfăşurate de fundaţia Madridista atât în ​​Spania, cât şi în restul ţărilor în care activitatea sa se concentrează pe lucrul cu grupuri cu risc de excluziune socială.

În acest fel, fostul jucător madrilen revine la clubul în care s-a format, unde a petrecut 25 de ani şi de la care a plecat în vara anului 2015 într-un mod care nu era la înălţimea reputaţiei pe care o avea la club. Retras din fotbal din vara trecută, Iker Casillas alege munca de birou, de unde va continua să-i reprezinte pe "Los Blancos" prin imaginea sa recunoscută în întreaga lume a fotbalului.

Declaraţia oficială:

"Real Madrid CF anunţă că Iker Casillas se alătură Fundaţiei Real Madrid ca adjunct al CEO-ului. Iker Casillas este o legendă a Real Madridului, el reprezintă valorile clubului nostru şi este cel mai bun portar din istoria noastră.

Iker Casillas a câştigat 19 titluri în cei 25 de ani în care ne-a apărat tricoul: 3 Cupe Europene, 3 Cupe Mondiale la cluburi, 2 Supercupe europene, 5 Ligi, 2 Cupe Regelui şi 4 Supercupe spaniole. În Portugalia, cu Porto, a câştigat 2 Ligi, 1 Cupă şi 1 Supercupă.

Pentru echipa na'ional[ a jucat de 167 ori şi a câştigat 1 Cupă Mondială, 2 Cupe Europene şi 1 Cupă Mondială U-20. Cariera sa sportivă şi dimensiunea sa umană au fost recunoscute cu premii de prestigiu precum Premiul Prinţului Asturiei pentru sport, Marea Cruce a Ordinului regal al meritului sportiv, Medalia de aur a Ordinului regal al meritului sportiv şi Medalia de aur din Comunitatea Madrid.

Pentru Real Madrid, este o mândrie să-l primim pe unul dintre marii căpitani înapoi acasă."

Afla mai multe despre: real madrid iker casillas 

viewscnt
Articole similare