Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | În ce perioadă se va disputa Campionatul Mondial din 2022. Schimbare istorică pentru turneul final din Qatar: ”Cluburile au fost anunţate”

OFICIAL | În ce perioadă se va disputa Campionatul Mondial din 2022. Schimbare istorică pentru turneul final din Qatar: ”Cluburile au fost anunţate”

Cupa Mondială

Comentarii

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că turneul din Rusia a fost “cea mai bună Cupă Mondială din istorie”. Totodată, şeful FIFA a anunţat data oficială la care va începe Mondialul din 2022.

Gianni Infantino a anunţat că turneul final din 2022, găzduit de Qatar, se va disputa în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie 2022. Cluburile şi federaţiile din întreaga lume au fost deja anunţate pentru a-şi programa calendarul în funcţie de Campionatul Mondial.

Am spus că vrem ca acesta să fie cel mai bun turneu final al Cupei Mondiale şi a fost cea mai bună Cupă Mondială din istorie. Şi ar trebui să mulţumim Rusiei: guvernul rus, Comitetul Local de Organizare, Federaţia Rusă de Fotbal. Şi voluntarilor, care sunt zâmbetul şi inima Cupei Mondiale. Au muncit cu toţii foarte mult pentru ca acest turneu să fie un mare succes”, a spus Infantino.

El a precizat că întreaga lume are acum o altă imagine despre Rusia. “Această Cupă Mondială a schimbat Rusia, aceasta devenind o adevărată ţară a fotbalului. Fotbalul este acum parte din AND-ul Rusiei. Turneul a schimbat şi felul în care lumea percepe Rusia. Aproximativ un milion de oameni au venit în Rusia şi cu toţii au descoperit o ţară minunată şi primitoare. Cele 32 de echipe care au ajuns aici ne-au făcut să visăm. Le mulţumim. Acum vom avea o finală foarte specială, între Franţa şi Croaţia, două echipe care au jucat o semifinală în 1998. Le felicităm”, a adăugat Infantino.

Afla mai multe despre: qatar 2022campionatul mondial,  

viewscnt
Articole similare