Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă doi jucători au venit la Rapid: ”Ambii sunt jucători de naţională”

OFICIAL | Încă doi jucători au venit la Rapid: ”Ambii sunt jucători de naţională”

Superliga

Comentarii

Valentin Mărgărit şi Ciprian Popescu au revenit la Rapid, după ce în prima parte a sezonului au fost jucătorii prim-divizionarei FC Hermannstadt, informează site-ul oficial al giuleştenilor.

Ciprian Popescu (16 ani) este atacant şi evoluat în prima parte a sezonului pentru Hermannstadt II, având trei jocuri disputate în Liga a III-a, iar portarul Valentin Mărgărit (16 ani) a făcut parte din lotul mare al formaţiei sibiene, fiind de două ori pe bancă, în Liga I. Ambii jucători sunt internaţionali U17.

"Mă bucur că am reuşit să readucem la Rapid doi dintre tinerii de mare perspectivă ai României, ambii jucători de naţională, jucători ce ştiu spiritul giuleştean, ce vor creşte cu siguranţă în următorii ani şi sunt sigur că vor ajunge la prima echipă. Cei doi vor evolua iniţial pentru formaţia secundă, însă ţinând cont că la Rapid se dă credit mult tinerilor din propria pepinieră, au şanse mari să promoveze sub comanda lui Grig. Ţine doar de ei, pentru că noi le oferim toate condiţiile şi sprijinul, la fel cum o facem pentru toţi copiii noştri de la Centrul de Performanţă", a spus Cristian Buturugă, directorul sportiv al centrului de juniori.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare