Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă o mutare făcută de Joan Laporta. Cine a revenit pe Camp Nou

OFICIAL | Încă o mutare făcută de Joan Laporta. Cine a revenit pe Camp Nougalerie foto

Campionate

Comentarii

Joan Laporta a făcut o nouă mutare la FC Barcelona. Jordi Cruyff, fiul legendarului Johan Cruyff, a renunţat la contractul pe care îl avea în China şi a acceptat să intre în conducerea lui FC Barcelona.

Joan Laporta întăreşte şi staff-ul administrativ al lui FC Barcelona. În conducerea clubului a fost adus Jordi Cruyff, fiul legendarului Johan Cruyff, cel care a marcat istoria Barcelonei. Potrivit Sport.es, Jordi Cruyff va ocupa funcţia de consilier al lui Joan Laporta pe probleme fotbalistice.

În vârstă de 47 de ani, Jordi Cruyff era antrenor la Shenzhen FC, unde mai avea 6 luni de contract, dar chinezii au fost de acord să-l lase să plece la FC Barcelona.

Încă o mutare făcută de Joan Laporta. Jordi Cruyff revine la FC Barcelona

Aflat în umbra tatălui său, Jordi Cruyff a crescu la FC Barcelona, club la care a jucat în perioada 1993-1996. În toată această perioadă a adunat 53 de prezenţe, 11 goluri şi un assist. Ulterior a mai jucat la Manchester United, Celta Vigo, Alaves, Espanyol, De Volewijckers, Metalurg Doneţk şi s-a retras de la Valletta, în vara lui 2010.

Ulterior, a încercat o carieră în antrenorat, însă n-a avut prea mult succes. Acum, Jordi Cruyff revine la clubul la care a crescut şi la care tatăl său este unul dintre simboluri. Potrivit Sport.es, fostul mijlocaş va fi consilierul lui Joan Laporta pe probleme ce ţin de fotbal.

Afla mai multe despre: jordi cruyff 

viewscnt
Articole similare