Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă o plecare de la Dinamo. Fundaşul care a crescut la Borussia Dortmund a fost trimis să joace la altă echipă

OFICIAL | Încă o plecare de la Dinamo. Fundaşul care a crescut la Borussia Dortmund a fost trimis să joace la altă echipă

Superliga

Comentarii

Dinamo a decis până la urmă să-l împrumute pe Marco Ehmann la Farul Constanţa. Fundaşul de 18 ani era nemulţumit că nu primeşte mai multe şanse.

Marco Ehmann, jucător care s-a născut în Germania şi care a fost şi la juniorii Borussiei Dortmund, va juca la Farul până în vară. Fundaşul de 18 ani juca pentru Dinamo U19, dar a fost nemulţumit că n-a jucat mai des la seniori, mai ales că echipa a avut probleme în apărare, în acest sezon.

Marius Niculae, impresarul lui Marco Ehmann, a declarat pentru Telekom Sport că va încerca să găsească o soluţie în această iarnă şi până la urmă s-a decis să fie împrumutat la Farul, echipă unde este implicat Ciprian Marica.

”Fundaşul central Marco Ehmann va evolua până la finalul acestui sezon competiţional la divizionara secundă FC Farul Constanţa, locul 17 în Liga 2, a anunţat conducerea clubului din Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.
Component al reprezentativei sub 19 ani a României, Marco Ehmann a jucat în acest sezon pentru Dinamo U19 şi a fost rezervă în două meciuri din Liga 1 Betano, Dinamo vs Viitorul (scor 1-0) şi Dinamo vs Politehnica Iaşi (scor 3-0).

2000 este anul naşterii lui Marco Ehmann. Internaţionalul român va împlini 19 ani peste câteva luni, pe 3 august. Născut în Germania, Marco Ehmann şi-a început cariera la Academia Spaichingen şi a mai evoluat pentru echipele de juniori ale cluburilor Reutlingen (2010-2012), Freiburg (2012-2015), Borussia Dortmund (2015-2017) şi Karlsruher (2017-2018).

10 selecţii a adunat Marco Ehmann pentru reprezentativele U19 şi U18 ale României. A jucat un meci, la 15 ani şi jumătate, pentru echipa naţională sub 16 ani a Germaniei.

9 meciuri a jucat Marco Ehmann în acest sezon pentru Dinamo U19 în Liga Elitelor U19. La jumătatea campionatului, Dinamo U19 a adunat 25 de puncte în nouă etape disputate în Liga Elitelor U19, opt victorii şi o remiză, 41 de goluri marcate şi 12 primite.

17 este locul ocupat în clasament de Farul Constanţa în Liga 2”,
este comunicatul emis de oficialii lui Dinamo.

Afla mai multe despre: marco ehmanndinamofarul 

viewscnt
Articole similare