Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă o veste proastă pentru Stoican. Un jucător important a fost cedat la o echipă din play-off-ul Ligii Campionilor

OFICIAL | Încă o veste proastă pentru Stoican. Un jucător important a fost cedat la o echipă din play-off-ul Ligii Campionilorgalerie foto

Superliga

Comentarii

Încă o plecare importantă de la Poli Iaşi. Kizito, unul dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut, a fost împrumutat pentru un sezon la BATE Borisov, cu opţiune pentru transfer definitiv.

Joi, în conferinţa de presă, Flavius Stoican a avut o izbucnire la adresa conducerii. Antrenorul lui Poli Iaşi este nemulţumit că sunt aduşi jucători peste capul său şi, în acelaşi timp, echipa pierde piese importante, care anul trecut au pus umărul calificarea în play-off.

Până acum, au plecat jucători precum Qaka, Jo, Platini sau Mendes. De astăzi, la această listă de adaugă şi Kizito, unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Poli Iaşi, în sezonul trecut. Mijlocaşul de 24 de ani a fost împrumutat pentru un sezon la BATE Borisov, cu opţiune pentru un transfer definitiv.

BATE Borisov este calificată în play-off-ul Ligii Campionilor unde o va întâlni pe PSV Eindhoven.

Afla mai multe despre: kizitopoli iasiliga 1bate borisov 

viewscnt
Articole similare