Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă un jucător foarte important s-a despărţit de FCSB. Fotbalistul nu va putea debuta în acest sezon pentru echipa la care s-a transferat

OFICIAL | Încă un jucător foarte important s-a despărţit de FCSB. Fotbalistul nu va putea debuta în acest sezon pentru echipa la care s-a transferat

Superliga

Comentarii

Încă un jucător important s-a despărţit oficial de FCSB. Contractul lui Cristi Bălgrădean a expirat ieri şi de astăzi este jucătorul lui CFR Cluj. Portarul în vârstă de 32 de ani nu va avea însă drept de joc în acest sezon.

Cristi Bălgrădean şi-a încheiat oficial contractul cu FCSB, titularul din ultimele sezoane. Bălgrădean avea contract cu FCSB până pe 30 iunie 2020 şi a semnat atunci o înţelegere cu CFR Cluj, care are 1 iulie ca dată de început. Portarul în vârstă de 32 de ani a fost exclus din lot, la începutul lui martie, după ce Gigi Becali a aflat că a semnat cu CFR Cluj. De atunci, Cristi Bălgrădean n-a mai jucat niciun minut.

Cristi Bălgrădean s-a despărţit oficial de FCSB, dar încă nu va avea drept de joc pentru CFR Cluj

Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj un contract care începe de astăzi, 1 iulie, însă nu va avea drept de joc până la finalul sezonului. FRF a anunţat că perioada de transferuri va debuta pe 14 iulie şi se va sfârşi pe 5 octombrie, din cauza pandemiei, însă jucătorii vor fi legitimaţi doar pentru sezonul care urmează.

Dacă Bălgrădean ar fi primit drept de joc de la 14 iulie, ar fi putut debuta pentru CFR chiar în derby-ul cu fosta sa echipă, FCSB, meci programat pe 18 iulie şi transmis live de Telekom Sport 1.

Bălgrădean s-a despărţit oficial de FCSB. Echipa lui Gigi Becali s-a descurca greu fără el

FCSB n-a reuşit să câştige niciun meci în Liga 1 după ce campionatul a fost reluat. În tot acest timp, vicecampioana României a disputat trei partide în Liga 1, a fost învinsă de CFR Cluj, a făcut egal cu Gaz Metan şi a pierdut cu Astra. Cu tânărul Andrei Vlad în partă, FCSB a primit şase goluri în trei partide şi a marcat de patru ori. Singurul meci care face excepţie este derby-ul cu Dinamo, din prima manşă a semifinalelor Cupei României, câştigat de FCSB cu 3-0.

Afla mai multe despre: cristi balgradean 

viewscnt
Articole similare