Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă un jucător s-a transferat de la CFR Cluj. Câţi bani va primi campioana României

OFICIAL | Încă un jucător s-a transferat de la CFR Cluj. Câţi bani va primi campioana României

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a anunţat oficial că s-a despărţit de încă un jucător. Campioana României susţine că a ajuns la un acord cu Mezakavesd Zsary FC pentru transferul lui Jakub Vojtus.

Lotul lui CFR Cluj continuă să sufere modificări în această iarnă. Oficialii campioanei României au anunţat oficial că atacantul Jakub Vojtus s-a transferat la echipa Mezakavesd Zsary FC, din Ungaria.

Derby-ul zilei, FC Argeş - FCSB, LIVE minut cu minut pe Youtube

Încă un jucător s-a transferat de la CFR Cluj

Într-un comunicat oficial, CFR Cluj anunţă că Jakub Vojtus s-a transferat la Mezakavesd Zsary FC, o echipă din prima ligă a Ungariei: Clubul CFR 1907 Cluj şi formaţia Mezőkövesd Zsóry FC din prima ligă ungară au ajuns la un acord privind transferul definitiv al lui Jakub Vojtuš. Mulţumim, Jakub Vojtuš, multă baftă mai departe în carieră”, se arată în comunicatul oficial al lui CFR Cluj.

În vârstă de 27 de ani, Jakub Vojtus a fost transferat de CFR Cluj la începutul acestui sezon, de la Academica Clinceni. Însă jucătorul slovac n-a reuşit să impresioneze şi a avut până acum doar 11 apariţii, în toate competiţiile, fără să înscrie vreun gol.

Acum, Jakub Vojtus a fost lăsat să se transfere la Mezakavesd Zsary FC. Atacantul de 28 de ani mai avea contract până în 2022 şi CFR Cluj l-a lăsat să plece în schimbul a 100.000 de euro.

CFR Cluj l-a pierdut şi pe Damjan Djokovic în această iarnă

Tot în această perioadă, şefii lui CFR Cluj l-au lăsat şi pe Damjan Djokovic să se transfere. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a fost dorit cu insistenţă atât de Dan Petrescu la Kayserispor, cât şi de Marius Şumudică - la Rizespor.

Iniţial, Djokovic şi-a dat acordul să se transfere la Kayserispor, dar oficialii lui Rizespor s-au prezentat cu o ofertă mult mai bună şi mijlocaşul croat s-a răzgândit. În urma transferului lui Damjan Djokovic la Rizespor, CFR Cluj va primi 400.000 de euro.

De asemenea, şi salariul pe care cei de la Rizespor i l-au propus jucătorului a fost mult mai bun. Echipa lui Marius Şumudică l-a convins pe Djokovic cu un salariu anual de 600.000 de euro, faţă de 400.000 de euro, cât i-au oferit cei de la Kayserispor.

Afla mai multe despre: jakub vojtus 

viewscnt
Articole similare